Je normálne mať vysoký krvný tlak pred menštruáciou?
Zvyknete mat? Ja mám deň dva pred a troška mi prišlo zle tak som si zmerala tlak a horný je ok ale dolny od 85 do 95. Môže to byť blížiacou sa menštruáciou ? Ja už rozmyslam nad infarktom a mŕtvicou.
Neviem ako s tlakom, ale ja som vysadila HAK pred 4 mesiacmi a odvtedy mam cez kazdu menstruaciu tachykardiu.
@amelie2017 och tiež nič príjemné. Ja mám pocit že toto mám rok od pôrodu že dva deň pre mesturaciou mi príde tak zvláštne zle ,napadne mi odmerať si tlak a puf vysoký
Neviem ako s tlakom, ale ja som vysadila HAK pred 4 mesiacmi a odvtedy mam cez kazdu menstruaciu tachykardiu.
@amelie2017 viac ta stresuje ten tlakomer to nie je vysoký tlak.Meraj si ráno v klude 2x a večer viac dní.zlr pred menzesom je kazdej
hej, moze to byt aj tym. mne sa to tiez parkrat stalo, ze tesne pred menzesom mi bolo divne, tlak trochu vyssi, hlava tazka, srdce som viac citila. hormony vedia poriadne rozhadzat tlak, aj nervovy system. ak ti inak nebyva zle a tlak sa potom vrati do normalu, tak by som sa tym az tak netrapila. skus viac pit, oddychni si, daj si magnezium. ale ak by sa to opakovalo alebo zhorsovalo, radsej to spomen lekarovi, nech to pozrie pre istotu. 🙂
ak mas dolny tlak 85-95 a rozmyslas nad mrtvicou a infsrktom tak problem bude v hlave
pred menzesom sa zadrziava voda staci viac pit
ak mas dolny tlak 85-95 a rozmyslas nad mrtvicou a infsrktom tak problem bude v hlave
pred menzesom sa zadrziava voda staci viac pit
@anonym_fada0a pijem až veľa
Prečo rozmýšľaš pri takomto tlaku nad infarktom a mŕtvicou
Ano ja mávam tak tlak pred menštruáciou
Prečo rozmýšľaš pri takomto tlaku nad infarktom a mŕtvicou
Ano ja mávam tak tlak pred menštruáciou
@minenkaa príde mi že to je už veľmi vysoký ten spodný 95
Ja mavam na kontrole u kardiologa 180/115, tak toto je na mrtvicu a dlhodobo, keby to bolo. Preto uz si meriam len doma a nosim mu tabulku. Mne staci vidiet tlakomer a doktora a konecna.