icon

Je pichanie injekcií u lekárky intímne?

29. nov 2024

Ahojte,ak náhodou vám musia pichnúť injekciu u lekárky tak ak sa vyzliekate ,vyzliekate sa iba trochu ? Lebo naša sestrička keď pichá injekciu tak stále tak že človek leží a má odtoahnuty iba kúsok nohavíc a ona stále príde a stiahne ich čele a až tak pichá ,normálne som bola tiež v šoku z toho že som si dala kus dole a ona prišla a stiahla a tým pádom celá hola prdel a tak pichá ,robíš to viaceré alebo je to divné ? 🤣

januska12323
29. nov 2024

Mne už dobre dávno niečo pichali ale nikdy som pri tom neležala a do zadku asi raz. Všetko v sede a do ramena.

colsami
29. nov 2024

Ak si odtiahnes 5cm nohavic akoze "iba na ihlu", velmi blbo sa to aplikuje. Navyse musi vediet kde to dava. Nie je na tom nic divne. A neboj, ona nie je zvedava na Tvoj zadok.

thirstymonk
29. nov 2024

Ja som raz na pohotovosti ukazal pol riti a sestrička naopak "stači mlady muž" :D

rebi789
29. nov 2024

Ver mi, že pichanie inj do zadku neni prijemne ani nam ZS/PA😂 je to preto aby videla cely sedaci sval a plochu kde bude pichať, či sa tam nenachadzaju modrinky, znamienka, jazvy alebo ine zmeny na koži

jaroe
29. nov 2024

Ja trochu od veci, ale kto viete, prosím objasnite.....to slovo "stále" mi v tom príspevku absolútne nesedí. Hodí sa mi tam slovo "vždy". Veď stále znamená, že niečo ešte neskončilo, nejaky dej ešte prebieha. To čo toto? Nejaké nárečie?