Je povlak na mandliach príznak angíny alebo inej choroby?
Ahojte,
býva prosim vas takýto povlak aj pri iných chorobách alebo sa mi vrátila angína? Mala som anginu a brala som antb. pred 2 týždňami, pár som zabudla dobrať... syn má teraz tiež streptokokovú angínu (potvrdenú z výteru). Moja doktorka ma presviedča, že je to vírus a výter mám negatívny. Nič mi na bolesť hrdla nezaberá (inak mi nic nieje), tak neviem ci idem zas ako najvacsi hypochonder volať doktorke, ci cakat kym prejde virus..
Ďakujem

@mon_day volat a stresovat vies ale dobrat atb nie wtf?
Az taky hypochonder niesi ked sa nevies doliecit ako kazdy normalne zmyslajuci clovek
Daj si glimbax
@anonym_8dd003 dik za prijemny koment 😀 mam glimbax, strepfen, doritricin... stresujem kvoli detom lebo su casto chori a pravdepodobne odomna lebo sa neviem zbavit streptokoka.. ani ked doberiem antb. ako normalne zmyslajuci clovek😅
@anonym_8dd003 dik za prijemny koment 😀 mam glimbax, strepfen, doritricin... stresujem kvoli detom lebo su casto chori a pravdepodobne odomna lebo sa neviem zbavit streptokoka.. ani ked doberiem antb. ako normalne zmyslajuci clovek😅
@mon_day Toto vyzera na anginu, opat streptokokovu.. Liecba musi byt minimalne 10dni, no niekedy sa moze vratit aj po spravnej liecbe. To, ze bol vyter negativny je v tejto chvioi irelevantne, treba dat antitiotika, idealne penicilin...
Že jsi nedobrala antibiotika určitě není dobře, ale k věci. Také jsem měla při bolesti v krku čepy na mandlích. To samé mé dítě, ale angína to nebyla - výtěr negativní. Do týdne to bylo v pořádku.

@mon_day volat a stresovat vies ale dobrat atb nie wtf?
Az taky hypochonder niesi ked sa nevies doliecit ako kazdy normalne zmyslajuci clovek
Daj si glimbax