icon

Je povlak na mandliach príznak angíny alebo inej choroby?

mon_day
Včera o 11:49

Ahojte,

býva prosim vas takýto povlak aj pri iných chorobách alebo sa mi vrátila angína? Mala som anginu a brala som antb. pred 2 týždňami, pár som zabudla dobrať... syn má teraz tiež streptokokovú angínu (potvrdenú z výteru). Moja doktorka ma presviedča, že je to vírus a výter mám negatívny. Nič mi na bolesť hrdla nezaberá (inak mi nic nieje), tak neviem ci idem zas ako najvacsi hypochonder volať doktorke, ci cakat kym prejde virus..

Ďakujem

Je povlak na mandliach príznak angíny alebo inej choroby?Je povlak na mandliach príznak angíny alebo inej choroby?
anonym_8dd003
Včera o 12:34

@mon_day volat a stresovat vies ale dobrat atb nie wtf?
Az taky hypochonder niesi ked sa nevies doliecit ako kazdy normalne zmyslajuci clovek
Daj si glimbax

mon_day
autor
Včera o 12:53
@anonym_8dd003

@mon_day volat a stresovat vies ale dobrat atb nie wtf?
Az taky hypochonder niesi ked sa nevies doliecit ako kazdy normalne zmyslajuci clovek
Daj si glimbax

@anonym_8dd003 dik za prijemny koment 😀 mam glimbax, strepfen, doritricin... stresujem kvoli detom lebo su casto chori a pravdepodobne odomna lebo sa neviem zbavit streptokoka.. ani ked doberiem antb. ako normalne zmyslajuci clovek😅

janickadr
Včera o 14:22
@mon_day

@anonym_8dd003 dik za prijemny koment 😀 mam glimbax, strepfen, doritricin... stresujem kvoli detom lebo su casto chori a pravdepodobne odomna lebo sa neviem zbavit streptokoka.. ani ked doberiem antb. ako normalne zmyslajuci clovek😅

@mon_day Toto vyzera na anginu, opat streptokokovu.. Liecba musi byt minimalne 10dni, no niekedy sa moze vratit aj po spravnej liecbe. To, ze bol vyter negativny je v tejto chvioi irelevantne, treba dat antitiotika, idealne penicilin...

dahliaa
Včera o 23:26

Že jsi nedobrala antibiotika určitě není dobře, ale k věci. Také jsem měla při bolesti v krku čepy na mandlích. To samé mé dítě, ale angína to nebyla - výtěr negativní. Do týdne to bylo v pořádku.