icon

Je pulz 120 nebezpečný?

pompovadalibor
20. feb 2025

Možem sa spýtať je nebezpečne keď mám pulz 120 celý deň

astrobot
20. feb 2025

@pompovadalibor mala by si hlavne čím skôr navštíviť lekára,preto budeš mať na99 perc problém so srdcom.

pompovadalibor
autor
20. feb 2025

@astrobot bola som na vyšetrenie dali mi bisoprolo tabletky ale asi budem mať tachikardiu terás skočilo mi tak tep cítim sa aj zle

lubkovaandrejka
20. feb 2025

@pompovadalibor a lieky beries pravidelne?

pompovadalibor
autor
20. feb 2025

@lubkovaandrejka áno beriem betablokatory

lubkovaandrejka
20. feb 2025

@pompovadalibor a casto sa ti to opakuje? Ak ano, porad sa s kardiologom, mozno ti vymeni liek za iny.

pompovadalibor
autor
20. feb 2025

@lubkovaandrejka ano cítim aj tlak na hrudi aj pri srdci

lesiiaoldi
20. feb 2025

@pompovadalibor skús piť cievny čaj nejaký ja som mala pulz cez 100 v kľude a mne sa to po troch mesiacoch upravilo..Mňa posielali na holter a kadečo, všetko vraj ok. Potom to už vôbec neriešili lekári

lesiiaoldi
20. feb 2025
pompovadalibor
autor
20. feb 2025

@lesiiaoldi to sa dá kúpiť v lekárni

pompovadalibor
autor
20. feb 2025

@lesiiaoldi môžem sa spýtať či ste tiež cítili ako vám bije srdce

lesiiaoldi
20. feb 2025

@pompovadalibor keď som mala do 105 doma tak nie..Ale 115 u doktora tak som cítila už 😅

pompovadalibor
autor
20. feb 2025

@lesiiaoldi aja to cítim ale zbitočne pôjdem na pohotovos Lebo mi asi nespravia nič len sa bojim abi sami niečo nestálo

lesiiaoldi
20. feb 2025

@pompovadalibor pošlú vás pravdepodobne domov s magneziom..ako poznám doktorov. Ale ja mám taký pulz celý život. Teda mala som. Už sa mi upravil. Teraz mám Max 80. Aj to je dosť, ale lepšie. Ak vám bude na odpadnutie alebo veľmi to budete cítiť by som nepodcenovala radšej...

lesiiaoldi
20. feb 2025

@pompovadalibor ja som kupovala v čajovni v MA. Ale určite majú na internete niekde také podobné..

pompovadalibor
autor
20. feb 2025

@lesiiaoldi kúpim.si ďakujem vám za radu len že bi to prešlo esťe som mladá 26 rokov mám 🙏

zapalkazapalkova
20. feb 2025

@pompovadalibor ja som mala 120 pri sedení na gauči. Na kardio nič ale poslali ma na endokrinologiu. Mala som zvýšenú funkciu štítnej žľazy... Skús možno cez dr nech ti vyšetrí hormony na stitnu

pompovadalibor
autor
20. feb 2025

@zapalkazapalkova také vyšetrenie mi ešte nerobily

pompovadalibor
autor
20. feb 2025

@zapalkazapalkova aj v spánku mi rýchlo bije srdce