icon

Je rakovina obličky liečiteľná?

mima343
6. apr 2024

Dobrý deň ,viete mi poradiť či to je až také zle či sa dá niečo stým robiť ? ďakujem

Je rakovina obličky liečiteľná?
Strana
z2
pink_lady
6. apr 2024

@vler ja si za tým co som napisala stojím...
K poslednej větě...Pár tyzdnov vzad sa jedno dievca z nasho města 16r pytalo nieco na facebooku...niekto jej tam skaredo odpovedal... Na další den skocila zo strechy...Ale vsak jasne, internet znesie, a je jedno co to urobi s clovekom na druhej strane 🤷

A ak sa tu niekto oznaci že je dr neznamena to že ním aj je

mima343
autor
6. apr 2024

@pink_lady nehadajte sa ...ja som chcela vedieť realitu ako to je ,nik sa nebude hádzať od vlak a podobne ...keby sme mali tak všetci uvažovať ,tak žije nás málo ,vysvetlila mi to zaco jej ďakujem

vler
6. apr 2024

@pink_lady ja som neodpovedala skaredo, ale pravdivo, a navyse do CT sa trocha rozumiem, robim rtg a mam 16 rokov praxe.
Autorka, odchadzam z tejto diskusie. Drzim palce Tebe a Tvojim.

pink_lady
6. apr 2024

@mima343 pozri ak chceš lekarsky pohlad skor, na ulekare.cz odpovedia za par hodin..dostanes relevantnejsiu odpověď (samozrejme ti nenapisu prognozu přežitia, ale trebars ta aj nasmeruju, poradia - ja ked som posielala maminu spravu tak mi aj volali a ponukali co kde mozu pre nas urobiť, objednat atd...V ČR sú v mnohom ine postupy možno by bolo dobre sa popytat aj tam

pink_lady
6. apr 2024

@vler pozri ano mas v profile že v USA pracujes ako radiologicka laborantka 😉
Ct popisu som porozuměla aj ja 😉

mima343
autor
6. apr 2024

@vler nerobte si nič z toho ,neviem prečo také hlúposti píšu ,keď som sa ja NATO pýtala aká je realita...ďakujeme veľmi pekne ❤️

alickapusinka
7. apr 2024

Autorka koľko má otec rokov.

mima343
autor
7. apr 2024
aimee77
7. apr 2024

@vler Ano, som Dr.Dnes je pristup onkologov uplne iny, ako som zazila pred 30 rokmi, kedy sa pacientovi tajilo, dokonca slovo rakovina sa ani nevyslovilo.Ja sama zastavam nazor, ze pacient ma vediet, aka je jeho prognoza a moznosti liecby.Nestane sa tak, ze pacient s pribuznymi mi pride na povedat, ze domov ho poslali zosielniet a ja v sprave citam, ze ho odporucaju na paliativnu liecbu a prognoza quat vitam je nepriazniva.A pribuzni nechapu, preco pacient napriek liecbe chradne..

alickapusinka
7. apr 2024

@mima343 oj ešte mladý.

sorciera24
7. apr 2024

@alickapusinka môj mal 60 keď na tuto dg.zomrel, po 3,5roku od stanovenia diagnozy...bohužiaľ,choroba si nevybera:(

alickapusinka
7. apr 2024

@sorciera24 strašne je mi to veľmi ľúto.

mima343
autor
8. apr 2024

Tak vyoperuju mu jednu obličku snáď to pomôže

zaphyra
8. apr 2024

Drzim ocinovi palce aj celej rodine. Mojej maminke nedavno zistili 4.st. rakoviny. Je to velmi náročné obdobie.

p01
30. sep 2024

Ahojte,som chlap.Pred troma rokmi mi vzali jednu obličku.Minuly rok som bol znovu na operácii a potom ožarovanie,30 G.Teraz chodím na imuno.

p01
30. sep 2024

@mima343 mne ju vzali a teraz mam mts na pľúcach a na peceni

Strana
z2