Je rakovina obličky liečiteľná?
@mima343 pozri ak chceš lekarsky pohlad skor, na ulekare.cz odpovedia za par hodin..dostanes relevantnejsiu odpověď (samozrejme ti nenapisu prognozu přežitia, ale trebars ta aj nasmeruju, poradia - ja ked som posielala maminu spravu tak mi aj volali a ponukali co kde mozu pre nas urobiť, objednat atd...V ČR sú v mnohom ine postupy možno by bolo dobre sa popytat aj tam
Autorka koľko má otec rokov.
@alickapusinka 64
@vler Ano, som Dr.Dnes je pristup onkologov uplne iny, ako som zazila pred 30 rokmi, kedy sa pacientovi tajilo, dokonca slovo rakovina sa ani nevyslovilo.Ja sama zastavam nazor, ze pacient ma vediet, aka je jeho prognoza a moznosti liecby.Nestane sa tak, ze pacient s pribuznymi mi pride na povedat, ze domov ho poslali zosielniet a ja v sprave citam, ze ho odporucaju na paliativnu liecbu a prognoza quat vitam je nepriazniva.A pribuzni nechapu, preco pacient napriek liecbe chradne..
@mima343 oj ešte mladý.
@alickapusinka môj mal 60 keď na tuto dg.zomrel, po 3,5roku od stanovenia diagnozy...bohužiaľ,choroba si nevybera:(
@sorciera24 strašne je mi to veľmi ľúto.
Tak vyoperuju mu jednu obličku snáď to pomôže
Drzim ocinovi palce aj celej rodine. Mojej maminke nedavno zistili 4.st. rakoviny. Je to velmi náročné obdobie.
Ahojte,som chlap.Pred troma rokmi mi vzali jednu obličku.Minuly rok som bol znovu na operácii a potom ožarovanie,30 G.Teraz chodím na imuno.

@vler ja si za tým co som napisala stojím...
K poslednej větě...Pár tyzdnov vzad sa jedno dievca z nasho města 16r pytalo nieco na facebooku...niekto jej tam skaredo odpovedal... Na další den skocila zo strechy...Ale vsak jasne, internet znesie, a je jedno co to urobi s clovekom na druhej strane 🤷
A ak sa tu niekto oznaci že je dr neznamena to že ním aj je