icon

Je telesná teplota od 37 do 37,2 normálna?

7. mar 2025

Ahojte,chcem sa spýtať aká je normlana telesna teplota u dospelych?pozerala som rôzne články ale nie v každom je to rovnako.....mávam cez deň posledný týždeň od 37 do 37,2 v noci a nadránom pod 37...........je to normalne?mala som zobratu krv aj u obvodnej tento týždeň len to koli niečomu inému a krvný obraz v poriadku.......za posledný mesiac som brala dvoje antib.......dcéru som mala teraz skoro týždeň s horúčkami......ďakujem za odpovede so skúsenosťami......

Strana
z2
deti95060810
7. mar 2025

a cítiš sa aj zle? moja tepl. je 36,4.... akonáhle mám nad 37 už cítim že niečo je na figu...

minenkaa
7. mar 2025

Moj otec ma normalnu teplotu 35,8 ja 36,9 az 37,2 ,tak si vyber

autor
7. mar 2025

@minenkaa presne ako píšeš aj ja mam 36,9 až 37,2......a máš to uz dlhodobo takto ? Riešila si to aj s dr?

autor
7. mar 2025

@deti95060810 ahoj no viesco ani nie nejak strasne zle miestami ma trosku ale minimálne pobolieva na lavej strane hrdla ale nie každý deň.....dcéra mi hrozne kasle uz týždeň a mala dlho horucky tak neviem ci od nej môžem takto mat a ze nemám také priznaky ako ona ....ale beriem lieky aj na vys krv tlak uz roky mam aj také návaly tepla do tváre

minenkaa
7. mar 2025

Neriesila naco,necitim sa chora a 37,2 nie je vysoka teplota ,moj otec ten ked ma 36,8 uz zomriera

autor
7. mar 2025

@minenkaa a mas to uz dlhodobo takto ?Len tak si si začala merat a merala dlhšie keď máš takéto hodnoty ?

123profil321
8. mar 2025

Ja mám bežnú teplotu 36,4°. Keď mám 37,4° cítim sa ako po prebdenej noci. Moja mamina má bežnú teplotu 35,6°...

dadka1997
8. mar 2025

Je to normálna teplota, možno je to vplyvom hormonov

3petka
8. mar 2025

Tak skús ísť na krv k Dr. Ak je niečo zle biele krvinky to úkažu.

selena_luna
8. mar 2025

Autorka, moja kamaratka mala velmi dlhe obdobie takto len velmi jemne zvysenu teplotu, doktori sa tvarili ze nic. Ale mat to mesiace je velmi vysilujuce, bola z toho velmi unavena. Nakoniec jej zistili viacero potravinovych intolerancii a alergii. To samozrejme nemusi byt tvoj pripad, ale ak to bude pokracovat, urcite to ries a nenechaj sa odbit.

tetapetra
8. mar 2025

U mojej mamy áno, ja 37,1 a už ma vezu 😉

simsalabim
8. mar 2025

V roznych obdobiach zivota som mala roznu normalnu telesnu teplotu. vacsinou to je tak 35.5-36, ale su obdobia, ked mavam tak 36.6. Cim to je neviem, ale su to dlhsie obdobia, tyzdne, mesiace. Ale faktom je, ze pri teplote 37.2 som polomrtva, ako u niekoho horucka 39.

autor
8. mar 2025

@3petka píšem hore ze som bola tento týždeň na krv a všetko v poriadku celý ko

autor
8. mar 2025

@tetapetra mama ma tiež takto mierne zvysenu ?a bola s tým u dr alebo to už ma dlho?

autor
8. mar 2025

@dadka1997 máš to tak tiez ?

tetapetra
8. mar 2025

Roky to tak ma. Vraj je to ok. Každý sme nejaký 😉

dadka1997
8. mar 2025

Ano bezne mavam taku teplotu

autor
8. mar 2025

@dadka1997 a riešila si to aj s dr ci ?

autor
8. mar 2025

@tetapetra tiež ti tak kolíše medzi 36,9 až 37,2 ? A nejak si to riešila s dr ci nie ?

shee11
8. mar 2025

Môže byť aj únava, stres, úzkosť.

dadka1997
8. mar 2025

Nie neriesim to s dr, lebo mi je proste dobre, necitim nic

tetapetra
8. mar 2025

Nie, je to ok.

autor
8. mar 2025

@dadka1997
@dadka1997 dobre tak aspoň viem ze sú podobné prípady ako ja len som chcela vedieť ci ma niekto skúsenosť a ak hej ze ci to niekto riešil s dr.......a ak sa môžem ešte spýtať meriavas si častejšie tu teplotu ? Alebo uz ani nie proste to tak uz dlhodobo máš

autor
8. mar 2025

@tetapetra ďakujem,tak asi je to normalne keď to má viacero ludi......len som chcela vedieť skúsenosti a ze keď niekto ma ze ci to riešil aj u dr......no ja som si nejak nemeriavala teplotu málokedy ale teraz keď mi mala dcéra horucky tak som si preistotu aj ja.....možno aj ja to mam uz dlhšie tak len som ani nevedela

tetapetra
8. mar 2025

Môže byť. Clovek si bežne nemeria teplotu.

autor
8. mar 2025

@tetapetra ved práve,človeka to ani nenapadne len tak si merať

tetapetra
8. mar 2025

Ako píše @dadka1997 pokiaľ sa necítis zle alebo nejaký diskomfort je to ok.

autor
8. mar 2025

@tetapetra ďakujem

ritta86
10. mar 2025

Ahoj moj syn ma uz tyzden presne takuto teplotu, aj kasle aj dvera mensia bola chora a je to nejaka viroza. Ale tiez riesim, ze synovi takto chodi len taka nizka, uz ju ma tak tyzden a nie nemava ju takto dlhdobo, cize mozno to moze byt tym virusom co ma tvoja dcera. Ja prave zistujem, ci maju viaceri takto priebeh so zvysenou T , takou nizkoi. Lebo dcera mala T len jeden den, ale kaslala skoro 3 tyzdne.

enusamt
10. mar 2025

Mam chytene hrdlo a cez vikend som sa zacala citit biedne na pol hodinu, lica mi horeli. Zmerala som si a len 37,1 🙃 no hned som to pocitila, kedze moja bezna teplota byva 36,5

Strana
z2