icon

Je to alergia na lieky?

dizzy1822
23. máj 2023

Dobrý večer. Prosím vás môže byt toto alergia na lieky? Robia sa mi už týždeň pluzgiere a nasledne chrasty Mam to po celom tele a do toho este psoriaza. Uz som zúfalá. Brala som lieky od neurologa na to som dostala horucky zimnice silna bolest hrdla vsetko sa píše v letaku ako neziaduci ucinok. Potom ma zacala strasne svrbiet hlava a toto sa mi vyhodilo všade. V piatok som bola u kožnej odmietla ma zobrat. Dnes som volala trom kožným odmietli ma zobrat ze ma musí zobrať moja. Zajtra tam skúsim ísť či ma vezme. Stretli ste sa uz niekto s tým. Ďakujem

Je to alergia na lieky?Je to alergia na lieky?
kacena4
23. máj 2023

a co obvodak na to? v prvom rade si mala ist tam popr neuro ktory ti predpisal lieky. dcera sa takto vyhadzuje ked zje vela histaminu (ma HIT)

dizzy1822
autor
23. máj 2023

@kacena4 obvodna povedala ze je to aj psoriaza ale aj niečo iné. Nevie co to môže byť poslala ma na kožné a neurolog ma tiez posiela akútne na kožné. Lenze ked som to povedala koznej tak sestricka ze mam priniesť nejaký papier ze to je alergia. Hovorim nikto nevie co to presne je. A ze preco som nesla obvodnej. Obvodnej som isla ale ta ma poslala na kožné

dizzy1822
autor
23. máj 2023

@kacena4 tie lieky obsahuju laktozu ale ja som nebola na nič alergická

kacena4
23. máj 2023

@dizzy1822 sak obvodak ti mal dat papier pre koznu

dizzy1822
autor
24. máj 2023

@kacena4 obvodak mi dal papier ku kožnej. Sestričku ku kožnej žiadny papier nezaujíma. Ona výmenný nepotrebuje a ani žiadny iný papier. A obvodna mi nemôže dat papier ze to je alergia lebo sa nevie co to je. Zistí to iba kožná

palicka
24. máj 2023

@dizzy1822 skús kožné oddelenie v nemocnici

odri2
Autor odpoveď zmazal
odri2
10. feb 2024

@kacena4 a to čo je za kožnu lekarku keď ťa posiela kade tade a nerieši to čo má riešiť veď ona je kožná a ma zistiť čo to je ...

dizzy1822
autor
14. feb 2024

@odri2 je to skoro rok starý príspevok. Uz som všetko vyriesila

marianna_mery
15. máj 2024

@dizzy1822 a co to bolo?

alexa1072023
18. jún 2024

@dizzy1822 Ahoj už vieš čo to bolo mam to iste a dlho sa stým trápim:(

dizzy1822
autor