Je to alergia na lieky?
Dobrý večer. Prosím vás môže byt toto alergia na lieky? Robia sa mi už týždeň pluzgiere a nasledne chrasty Mam to po celom tele a do toho este psoriaza. Uz som zúfalá. Brala som lieky od neurologa na to som dostala horucky zimnice silna bolest hrdla vsetko sa píše v letaku ako neziaduci ucinok. Potom ma zacala strasne svrbiet hlava a toto sa mi vyhodilo všade. V piatok som bola u kožnej odmietla ma zobrat. Dnes som volala trom kožným odmietli ma zobrat ze ma musí zobrať moja. Zajtra tam skúsim ísť či ma vezme. Stretli ste sa uz niekto s tým. Ďakujem

@kacena4 obvodna povedala ze je to aj psoriaza ale aj niečo iné. Nevie co to môže byť poslala ma na kožné a neurolog ma tiez posiela akútne na kožné. Lenze ked som to povedala koznej tak sestricka ze mam priniesť nejaký papier ze to je alergia. Hovorim nikto nevie co to presne je. A ze preco som nesla obvodnej. Obvodnej som isla ale ta ma poslala na kožné
@dizzy1822 a co to bolo?
@dizzy1822 Ahoj už vieš čo to bolo mam to iste a dlho sa stým trápim:(
@alexa1072023 alergia na lieky a do toho psoriaza

a co obvodak na to? v prvom rade si mala ist tam popr neuro ktory ti predpisal lieky. dcera sa takto vyhadzuje ked zje vela histaminu (ma HIT)