Je to angína alebo iný zdravotný problém?
Ahojte, prišla som si po radu.
Asi týždeň má škriabe v hrdle. Nie je to nič strašne že by som musela utekať k lekárovi ale nejako to stále ostáva, nestupnuje sa to ako pri nachladnuti ale je to take divne. Ako keby cítim pálenie a nejakú prekážku. Pozrela som sa do hrdla mám ho kúsok začervenané ale nič strašne dnes sa mi to pálenie presunulo na jazyk. Trosku mám kašeľ ale to skôr z toho pálenia v krku že mi to vadí.
Teploty ani hlieny z nosa sa neobjavili. Pôjdem ešte dnes pre istotu na crp test. Stretli ste sa s niečom takým? Angínu som nikdy nemala takze neviem,
Angína má prudký nástup väčšinou vysokú teplotu a nemôžeš ani prehĺtať.Crp ti je zbytocne.Kup si Strepfen, čaj a oddych to bude viroza
Môže to byť streptokokova infekcia, ja už som to mala 3x za posledný rok, zapalené bolavé hrdlo, mandle, bolesť pri prehĺtaní veľká... a teploty som nemala... podľa výteru streptokok, musela som brať ATB
Dcera má takuto reakciu na jahody. Skus si dať nejake antihistatikum.

Nemôže to byt skor nejaka alergia? Ja som angínu mala, a teda mala som teploty, nevedela som normalne fungovať, rozprávať a prehĺtať uz vobec