icon

Je to bolesť chrbta alebo problém so žlčníkom?

13. okt 2025

Ahojte, mám také nárazové bolesti v strede chrbta medzi lopatkami.. nič nič nič a potom príde taká prudká bolesť a do minúty postupne odznie a takto je to už pár hodín od kedy som obedovala. Cítila som to aj v noci, ale potom to prešlo. Okrem toho sa mi príšerne grgá😐. Mám podozrenie na žlčník, ale nie som si istá, lebo všade píšu , že vtedy bolí pod rebrom a brucho a to mňa nebolí vôbec. Stretli ste sa s tým niekto ?

anonym_fbce09
13. okt 2025

Ja to mám zo záhy, neviem či niekto zažil také naozajstné problémy s GERD - refluxom, ale je to strašné. Veľmi ľahko sa to dá zameniť za infarkt. Ostrá bolesť za hrudnou kosťou, vystreľujúca do chbrta, pálenie a až naozaj bolesť.... mne sa prejavuje GERD práve bolesťou medzi lopatkami.

minenkaa
13. okt 2025

@anonym_autor reflux,vitaj v klube

anonym_11e94a
13. okt 2025

@anonym_autor mňa bolel chrbát pri žlčníku príšerne. Myslela som si, že chrbtica a nakoniec to bol žlčník. Neverila by som, že to takto môže bolieť, keby som to nezažila.
Mňa brucho nebolelo vôbec. Až v neskoršom štádiu, ale to som už mala potvrdené na sone.

autor
13. okt 2025
@minenkaa

@anonym_autor reflux,vitaj v klube

@anonym_fbce09
@minenkaa a čo vám na to pomáha? Ja budem o chvíľu steny škrabať asi 🥲.. to môžem kľudne zaradiť medzi najhoršie bolesti aké som kedy zažila, rovnajúce sa pôrodu a oblickovej kolike.

anonym_9a3d1f
13. okt 2025

isla by som na pohotovost ak to tak hrozne boli.

minenkaa
13. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_fbce09
@minenkaa a čo vám na to pomáha? Ja budem o chvíľu steny škrabať asi 🥲.. to môžem kľudne zaradiť medzi najhoršie bolesti aké som kedy zažila, rovnajúce sa pôrodu a oblickovej kolike.

@anonym_autor ja sa neskriabem po stene ,ak ty ano chod ihneď na pohotovosť

anonym_fbce09
13. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_fbce09

@anonym_autor mne pomaha soda bikarbona v tbl, pripadne mam esoxx a potom este gaviscon, to je prva pomoc. Na bolest ako taku iberogast, teraz som si dala jednu cajovu lyzicku a mierne to ustalo. Mne vybrali zlcnik, tiez som si myslela, ze je to z toho, opak bol pravdou, len potom mi zacalo peklo.

anonym_78e171
13. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_fbce09

@anonym_autor chrbtica,žlčník,pankreas, môže to byť hic čo. Keď je silná bolesť, tak pohotovosť

anonym_9a3d1f
13. okt 2025

potom daj vediet.

anonym_9a3d1f
13. okt 2025

@anonym_autor moze to byt podrazdeny pankreas.

anonym_94b8ab
13. okt 2025

Mne presne takto pomohla iba injekcia na pohotovosti do zadku a presne o mesiac operacia zlcnika rovna sa som bez zlcnika. A brutal dieta bez tukov. Prislo to z nicoho nic a hned taka fajnova diagnoza... drzim palce.