Je to črevná viróza alebo niečo vážnejšie?
Ahojte vecer ma začalo pobolievat brucho a ku tomu sa hned pridali aj hnačky a zvracanie a okolo 2 nad ranom aj horučka 38.5 …. Myslite si že to je črevna viroza podľa priznakov alebo sa mam zastavit za lekarom aj ked no neviem ako sa tam dostavim v takom stave… vopred ďakujem za rady a odporučania…
Ak si si istá, že to nie je z jedla a nemôže to byť salmonela, tak načo lekár. Ešte to roznesieš. Diéta, tekutín dostatok a zvýšená hygiena bude stačiť.
Ak si si istá, že to nie je z jedla a nemôže to byť salmonela, tak načo lekár. Ešte to roznesieš. Diéta, tekutín dostatok a zvýšená hygiena bude stačiť.
@mdse dakujem velmi pekne … s virozou vobec nechcem ist zatazovat doktorov , no vkuse mi beha hlavou co ak je to nieco vazne … napriklad sepsa alebo nieco podobne
Sepsa? To Ti prečo napadla hneď sepsa, nerozumiem? Najpravdepodobnejšie je to obyč.brušná viróza, je toho moc. Nech Ti kúpia v lekár crp test pre pokoj v duši 🙂
Sepsa? To Ti prečo napadla hneď sepsa, nerozumiem? Najpravdepodobnejšie je to obyč.brušná viróza, je toho moc. Nech Ti kúpia v lekár crp test pre pokoj v duši 🙂
@mdse tak neviem tiez ma rovnake priznskx .. horucky hnacky vracanie
Ukľudni sa prosím Ťa. Ja pracujem s ľuďmi, čo majú sepsu a teda toto by mi nenapadlo, máš nejakú ranu na tele čo sa nehojí, si po operácií, máš zápal pľúc, zápal obličiek? Ako Ti to vôbec napadlo? Zavolaj doktorovi a poraď sa pre pokoj v duši a povie Ti niečo podobné, tekutiny, diéta. Ten crp test si kúp len preto, aby si nemala túto paniku.
Ukľudni sa prosím Ťa. Ja pracujem s ľuďmi, čo majú sepsu a teda toto by mi nenapadlo, máš nejakú ranu na tele čo sa nehojí, si po operácií, máš zápal pľúc, zápal obličiek? Ako Ti to vôbec napadlo? Zavolaj doktorovi a poraď sa pre pokoj v duši a povie Ti niečo podobné, tekutiny, diéta. Ten crp test si kúp len preto, aby si nemala túto paniku.
@mdse bol som u doktora mam crp 13 tak asi nejaky virus
Tak klasická brušná viróza, to bude ok.

Ano crevna viroza, pred mesiacom sme si tym presli cela rodina. U mna to trvalo 4 dni a ostatni 1 den.