Je to modrina alebo prasknutá žilka?
Ahojte,toto som si nasla na vnutornej strane lytka,nie som si vedoma urazu.K lekarovi sa chystam o tyzden,ale zaujima ma,co by ste povedali,co to je,mate skusenost?

Toto naozaj rieisis? Ja mám takých na nohách kopec a teda nikdy ma to nenapadlo rieisit.. ale ak máš nejaké iné problémy aj tak samozrejme rozumiem.
@tianna ano,mnozia sai krcove zily a aj mi opuchali lytka par rokov dozadu.Teraz tie zily viditelne,ani rovnu obuv velmi nosit nemozem.
modrina je prasknuta zilka ako by inak vznikla?? len tak ze praskne a krv sa vyleje pod kozu
To máš z toho.. tiež mám kŕčové žily a nohy plne modrín..
@tianna ahoj, mne teraz praskla cievka na nohe. Zehlila som a aj vela sme chodili. Mne sa zatial robia len metlicky. Moze to byt z presilenia ( aj ked bezne zvyknem dost chodit) alebo uz sa mi idu vytvarat krcove zily? Ako som sa kremovala, tak vtedy sa mi to stalo... Obcas sa mi to stalo na dlani a ako mam prsty na rukach, tak raz do roka, ale na nohe ma to soklo.
@siska53 ťažko povedať, možno to nejak aj s teplom súvisí.. ja mám teraz tiež viac modrín na nohách ako napríklad v zime. Už som mávala menej a teraz zas na jednej nohe minimálne 3. Ale aj žilu mám výraznejšiu, teda podľa mňa naozaj to teplo nerobí na to dobre. Vyloz si nohy a oddychuj dnes už. Ja práve tiež tak 😆

Ospravedlnujem sa za tvorivy neporiadok po vytvarnej.