icon

Je to modrina alebo prasknutá žilka?

20. okt 2021

Ahojte,toto som si nasla na vnutornej strane lytka,nie som si vedoma urazu.K lekarovi sa chystam o tyzden,ale zaujima ma,co by ste povedali,co to je,mate skusenost?

Je to modrina alebo prasknutá žilka?Je to modrina alebo prasknutá žilka?
autor
20. okt 2021

Ospravedlnujem sa za tvorivy neporiadok po vytvarnej.

tianna
20. okt 2021

Toto naozaj rieisis? Ja mám takých na nohách kopec a teda nikdy ma to nenapadlo rieisit.. ale ak máš nejaké iné problémy aj tak samozrejme rozumiem.

autor
20. okt 2021

@tianna ano,mnozia sai krcove zily a aj mi opuchali lytka par rokov dozadu.Teraz tie zily viditelne,ani rovnu obuv velmi nosit nemozem.

kacena4
20. okt 2021

modrina je prasknuta zilka ako by inak vznikla?? len tak ze praskne a krv sa vyleje pod kozu

tianna
21. okt 2021

To máš z toho.. tiež mám kŕčové žily a nohy plne modrín..

siska53
7. júl 2024

@tianna ahoj, mne teraz praskla cievka na nohe. Zehlila som a aj vela sme chodili. Mne sa zatial robia len metlicky. Moze to byt z presilenia ( aj ked bezne zvyknem dost chodit) alebo uz sa mi idu vytvarat krcove zily? Ako som sa kremovala, tak vtedy sa mi to stalo... Obcas sa mi to stalo na dlani a ako mam prsty na rukach, tak raz do roka, ale na nohe ma to soklo.

tianna
7. júl 2024

@siska53 ťažko povedať, možno to nejak aj s teplom súvisí.. ja mám teraz tiež viac modrín na nohách ako napríklad v zime. Už som mávala menej a teraz zas na jednej nohe minimálne 3. Ale aj žilu mám výraznejšiu, teda podľa mňa naozaj to teplo nerobí na to dobre. Vyloz si nohy a oddychuj dnes už. Ja práve tiež tak 😆