Je to pásový opar?
Dobry den, syn ma od nedele kiahne a mne sa dnes vyhodilo toto na ruke. Nesvrbi to, neboli. Iba ked si cez to prejdem, tak je to take neprijemne. Mne hned napadol pasovy opar. Alebo je to blbost? A toto je len nahoda?
Plus mam na pere herpes
Dakujem

Mne ešte predtým ako sa objavili prvé vyrážky som citila pálenie kože, a hneď ako sa to zacalo vysypavat to bolo veľmi bolestive
Mne ešte predtým ako sa objavili prvé vyrážky som citila pálenie kože, a hneď ako sa to zacalo vysypavat to bolo veľmi bolestive
@kristinka92 to nemam vobec. No uvidime do rana ci z toho bude
Väčšinou sa robí okolo pásu na chrbte, nad bruchom.Ja som ho mala, ale na šťastie nebolel, ale hned som dostala antivirotika.Toto vyzerá ako niečo od buriny zihlavka...
Dakujem vsetkym. Ak to do rana nezmizme, tak skocim lekarke. Aj keby to malo byt zbytocne. Nech mam istotu 🙂
Väčšinou sa robí okolo pásu na chrbte, nad bruchom.Ja som ho mala, ale na šťastie nebolel, ale hned som dostala antivirotika.Toto vyzerá ako niečo od buriny zihlavka...
@luccija no burinu som trhala dneska
Ja mavam niekedy takuto reakciu ked mam nieco na zapasti
Z buriny to kľudne môže byť
Nie trošku svrbelo ale bolesti som nemala vôbec
Nie trošku svrbelo ale bolesti som nemala vôbec
@trgypadl
@koniarova
@alissa1222 dakujem. Uvidime do rana. Dala som si na to aspon na noc betadine
Ahojte, nechcem zakladat novú tému kiahni, tak píšem sem..
Dcérka mala 24.4 kiahne, 9.5 dostala druha dcérka a mne ss vyhodilo 9.5 asi 5 flakov s maličkým pluzgierikom. Po 3 dňoch sa vyrazky zmenili na veľmi malé chrasticky. V detstve som kiahne nemala a neviem teda ci ja kiahne mam, doktorka nereaguje.
Nemám teplotu, mala som menšiu bolest hlava, žalúdočné problémy, 5 väčších flakov, ktoré sa za cca 3 dní zmenili na male chrasticky a mam zopár veľmi maličkých pluzgierikov na krku, nohe, chrbte,ruke. Do 20ks..
Viete mi z foto niektorá povedať ci to môžu byť kiahne aby som vedela ako fungovať? Momentálne by to mal byť 4.den.
Dcérky majú rozpoznatelne kiahne.
Dakujem

Ja si tiež myslím že je to herpes zoster také iste som mala na chrbte a bolo to…
@janage dala som si zyrtec. Tak uvidime
@trgypadl mam na tej ruke, ale trosku vyssie.. nie na tom mieste…
@alissa1222 a bolelo ta to?