icon

Je to pásový opar?

11. máj 2025

Dobry den, syn ma od nedele kiahne a mne sa dnes vyhodilo toto na ruke. Nesvrbi to, neboli. Iba ked si cez to prejdem, tak je to take neprijemne. Mne hned napadol pasovy opar. Alebo je to blbost? A toto je len nahoda?
Plus mam na pere herpes
Dakujem

Je to pásový opar?
Strana
z2
autor
11. máj 2025
@alissa1222

Ja si tiež myslím že je to herpes zoster také iste som mala na chrbte a bolo to…

@janage dala som si zyrtec. Tak uvidime
@trgypadl mam na tej ruke, ale trosku vyssie.. nie na tom mieste…
@alissa1222 a bolelo ta to?

kristinka92
11. máj 2025

Mne ešte predtým ako sa objavili prvé vyrážky som citila pálenie kože, a hneď ako sa to zacalo vysypavat to bolo veľmi bolestive

autor
11. máj 2025
@kristinka92

Mne ešte predtým ako sa objavili prvé vyrážky som citila pálenie kože, a hneď ako sa to zacalo vysypavat to bolo veľmi bolestive

@kristinka92 to nemam vobec. No uvidime do rana ci z toho bude

misenka3
Autor odpoveď zmazal
luccija
11. máj 2025

Väčšinou sa robí okolo pásu na chrbte, nad bruchom.Ja som ho mala, ale na šťastie nebolel, ale hned som dostala antivirotika.Toto vyzerá ako niečo od buriny zihlavka...

autor
11. máj 2025

Dakujem vsetkym. Ak to do rana nezmizme, tak skocim lekarke. Aj keby to malo byt zbytocne. Nech mam istotu 🙂

autor
11. máj 2025
@luccija

Väčšinou sa robí okolo pásu na chrbte, nad bruchom.Ja som ho mala, ale na šťastie nebolel, ale hned som dostala antivirotika.Toto vyzerá ako niečo od buriny zihlavka...

@luccija no burinu som trhala dneska

trgypadl
11. máj 2025

Ja mavam niekedy takuto reakciu ked mam nieco na zapasti

koniarova
11. máj 2025

Z buriny to kľudne môže byť

alissa1222
11. máj 2025

Nie trošku svrbelo ale bolesti som nemala vôbec

autor
11. máj 2025
@alissa1222

Nie trošku svrbelo ale bolesti som nemala vôbec

@trgypadl
@koniarova
@alissa1222 dakujem. Uvidime do rana. Dala som si na to aspon na noc betadine

autor
12. máj 2025

Tak nakoniec to predsa len bolo asi od tej buriny. Este troska je to vidiet, ale stiahlo sa to

vlcica13
12. máj 2025

Ahojte, nechcem zakladat novú tému kiahni, tak píšem sem..
Dcérka mala 24.4 kiahne, 9.5 dostala druha dcérka a mne ss vyhodilo 9.5 asi 5 flakov s maličkým pluzgierikom. Po 3 dňoch sa vyrazky zmenili na veľmi malé chrasticky. V detstve som kiahne nemala a neviem teda ci ja kiahne mam, doktorka nereaguje.
Nemám teplotu, mala som menšiu bolest hlava, žalúdočné problémy, 5 väčších flakov, ktoré sa za cca 3 dní zmenili na male chrasticky a mam zopár veľmi maličkých pluzgierikov na krku, nohe, chrbte,ruke. Do 20ks..
Viete mi z foto niektorá povedať ci to môžu byť kiahne aby som vedela ako fungovať? Momentálne by to mal byť 4.den.
Dcérky majú rozpoznatelne kiahne.
Dakujem

Strana
z2