icon

Je to v hlave, alebo mám srdcovú chorobu?

4. jan 2024

Ahojte. Mam 23 rokov a v noci nemôžem spávať aj toto píšem teraz pretože nemôžem spať .problém je v tom ze vždy iba v noci mam pocit bolesti na hrudníku keď už mám pocit že konečne zaspávam trhne mnou akoby som sa nemohla nadýchnut, cikat chodim kazde 20min... Som z toho už na nervy stále len googlim možné choroby priciny.. cez deň som ok vesela kôpka ale večer je to horor bojím sa ze sa mi niečo stane niekedy kvoli tomu aj plačem ..Pred mesiacom som bola u kardiológa na EKG a ECHO vraj je všetko ok .. mohlo sa niečo za ten mesiac zmeniť a mam nejakú srdcovú chorobu?
K dr sa chystam v pondelok , snáď sa dovtedy nič nestane..

Strana
z2
mamina7070
12. jan 2024

dost luxusny termin na to ze si bola pred mesiacom na kardio a mala si echo aj ekg
to kde sa take super terminy davaju?

autor
12. jan 2024

@mamina7070 v trnave. No keď troska zvelicis situáciu a otvoris usta ,dostaneš sa všade.

autor
12. jan 2024

@mamina7070 no a si predstav ze na to kardio co som bola pred mesiacom a pol som si vydobila na počkanie cez pohotovost. 😀

mamina7070
12. jan 2024

a kde k trnave nebodaj k feriencikovej ? a to ides na to iste kardio ako pred mesiacom?

autor
12. jan 2024

@mamina7070 to sa už nehovorí kde . Nie už idem inde .

mamina7070
12. jan 2024

ono to inak neni usmevne co robis mala by si skor riesit psychiatra lebo u teba je to v hlave 😂

autor
12. jan 2024

@mamina7070 ved píšem že odkedy som písala tento príspevok sa mi to nestalo možno to bude aj tým ze som vtedy trocha kaslala. Uvidíme zatiaľ nemám v pláne to riešiť keďže mi to nijako neovplyvňuje život, všetko robím ako doteraz aj v práci aj doma ..

autor
12. jan 2024

Pochodim si tie vyšetrenia aspoň a uvidíme

autor
12. jan 2024

Raz som to mala presne keď mi zomrel svokor pár dní potom nič a teraz v decembri tiež asi 7-8 dní. Počas MS a pred ms 3 dní . Odvtedy nič. Tak uvidíme

autor
12. jan 2024

A svokor zomrel pred 2r.

Strana
z2