Je toto kliešť?
Prosím vás, je to kliešť alebo nie? Ťažko teraz dobre odfotiť pri zlom svetle.

Nevidim dobre... Pozeraj ci to ma nohy, ja podla toho rozoznavam co je kliest
@diaszoky ten kruh som si spravila ja pinzetou som kruzila asi polhodinu, nejde nič von, inak je to bez kruhu, ale keď si priblížim nevidím nožičky ani nič, už mi z toho šibe.
@petronellla87 nohy nevidím práveže aj mňa to mätie
A je to červenšie keď si na to zasvietila baterkou, a kliešť je predsa čierny že? bože ja som mala kliešta len raz v živote a ten šiel ľahko hneď von, a toto čo je nechápem.
Tak to mozno bude take drobne cervene znamieko tiez mam take robia sa mi po lete
Angiom
podla mna to nie je kliest, kliest z boku predsa vidis, ze je vystrceny. Toto vyzera na bud to cervene znamienko alebo ak si si to ty podrazdila pinzetou, tak to mohol byt aj nejaky vyrastok ...
@zojanka ja som mala už kliešta v ruke, bol menší ako tvoj na fotke ale hej bol čierny.Len akurát som docvicila a pozerám že to čo na nohe. Hneď ma len ten kliešť napadol ale tým že nejde von asi to fakt nebude, tiež nevidím nožičky.
@janai1 áno zrejme, práve som si čítala o angiome, zrejme to bude to. Och šoky na večer, lebo kliešte a bolerioza sú moja nočná mora 🙂
Pinzetou nie. Nie je to kliest, je to " znamienko".
Nie je to kliest, ved vidis, ze je to take to cervene znamienko, nebabri si to
Ja som vyberala tiez kliest ale kruh sa mi neurobil
@diaszoky ja som kruzila s pinzetou a potom s manikurovymi nožničkami asi polhodinu a silno som tlačila, preto to začervenanie.
@zojanka nie vždy je kliešť takto jednoznačne vidno. Škoda, že som si neodfotila čo mal naposledy syn. Obidvaja s mužom máme veľmi dobrý zrak, v kúpeľni silné svetlo, ešte s baterkou na mobile sme si tam prisvietili a veru nebolo to vôbec hneď jasné, že je to kliešť. Museli sme viackrát a poriadne prikukat.
No ale keď autorka toľko točila s pinzetou, kliešť by už bol vonku, v tomto prípade to kliešť nebude.

Fuu asi ano a ten kruh je nebezpecny hned k lekarovi