Je toto príznak hernie?
Ahojte, som objednaná k lekarovi, ale kým pôjdem na vyšetrenie tak asi doma zosaliem... Je toto hernia alebo niečo ine? Som zdravá ako ryba, iba na vyznačenom mieste mám takú ako čiaru... Neboli... Môže to byť z preťaženia? Hernia? Alebo dačo ine? Ďakujem ❤️

Ak to nemas aj na druhej strane tak to je pravdepodobne pruh, to len hadam lebo podla fotky tak vyzera ale potvrdi to az chirurg. Ak neboli teraz, tak predtym si tam citila bolest? Mna pruh tiez vobec nebolel. Ale mne ani nebol vidno.
@levantinka mne ho tiež nieje vidno, iba na dotyk ho cítim, tiež si tam mala ako keby taký dlhší pásik? Mám malého, ktorý od narodenia je ťažší a vždy som ho nosila na tej strane, tak dúfam v to, že to je pruh a nie niečo vážnejšie 🫡
@alzbetinuska a keď si to prstom stlačíš necítiš akoby dierku? Mám dve hernie po tehotenstvach na pupku aj v podbrušku. Na pupku je vidieť vystúpený pupok ,ale keď to stlačím mám tam dierku cca veľkosti malíčka. A v podbrušku to mám väčšie a vyzerá to ako vajíčko,ale tiež je cítiť diera.
@levantinka mne ho tiež nieje vidno, iba na dotyk ho cítim, tiež si tam mala ako keby taký dlhší pásik? Mám malého, ktorý od narodenia je ťažší a vždy som ho nosila na tej strane, tak dúfam v to, že to je pruh a nie niečo vážnejšie 🫡
@alzbetinuska Ja som mala pupocnu herniu, nebola ani vidiet ani moja obvodna ho nenahmatala. Az chirurg zistil. Ale mne sa urobil lebo ma tadial uz niekolkokrat rezali kvoli laparoskopii.
Hej ak namahas jednu stranu s niecim tazsim tak je to skoro jasne. Podla vsetkeho to mas pruh takze sa neboj. Ten sa da operacne vyriesit.

Ak to nemas aj na druhej strane tak to je pravdepodobne pruh, to len hadam lebo podla fotky tak vyzera ale potvrdi to az chirurg. Ak neboli teraz, tak predtym si tam citila bolest? Mna pruh tiez vobec nebolel. Ale mne ani nebol vidno.