icon

Je toto prosím ploštica ?

cakamebabo
6. feb 2020

Je toto prosím plostica?

Je toto prosím ploštica ?Je toto prosím ploštica ?
Strana
z2
andrea6666
3. júl 2021

To nieje ploštica

tigi1711
16. sep 2021

@cakamebabo ahoj, presne toto mám po stenách...boli to ploštice alebo niečo iné? Ako ste to vyhubili? Mám to všade v izbách, neviem kde majú hniezdo, vidím ich na bielych stenách loziť. Ako to u vás pokračovalo? Ja som dodnes bola v tom že bojujem z plošticami a s prípravkami na ploštice... dúfam že napíšete...prípadne na sukromu správu?

cakamebabo
autor
17. sep 2021

@tigi1711
@tigi1711 ahoj, nie nie je to plostica je to pávoš, 3x som dala vystriekať byt deratizerom lebo sa stale objavovali, ešteže sme sa už odstahovali lebo ma islo porazit z toho... A manzel nemal stipance ale alergiu na prasok a vtedy sa aj objavili tie hnusne..... Tak som si to spajala s tym...

tigi1711
18. sep 2021

@cakamebabo slovo pávoš , mi v googli nič nenašlo. Môžeš mi poslať nejaký link na to stvorenie? Aj s fotkami..Čo on vlastne robí v byte? Čím sa živí? Treba ho vystriekať?

tigi1711
Autor odpoveď zmazal
tigi1711
18. sep 2021
cakamebabo
autor
18. sep 2021
tigi1711
20. sep 2021

@cakamebabo ďakujem, tieto mám. Ale mám aj takéto. To je tiež pisivka ? Na mojom obrazku

1nata1
2. sep 2022

Sú to ploštice ? Je toho plný byt, na nábytku stenách.. (zobrala som do prenájmu byt - ešte tam nebývam)

lojzademitrova
18. jan 2025

Zdravim poradí mi niekto ci je toto plostica? Alebo co to moze bit

lojzademitrova
18. jan 2025
monika35493
18. jan 2025

@3petka dobrý deň, môžem vedieť cenu a ako sa zohnali takéto deratizéra. My bývame už 4 roky a stále ich na stene objavím. Bolo treba vypratať všetky skrine alebo ako to prebiehalo? Ďakujem pekne

3petka
19. jan 2025

@monika35493 no zohnala som cez Google 😁 najprv nechcel lebo že je to pri týchto chrobacikoch zložité. Potom teda prišiel vtedy som platila 40 eur a že ak nepomôže ešte dajú dymovnicu. Bolo treba všade kde sa dá odsunúť nábytok od steny. Potom sme mali na 2 hod riadne vyvetrať teraz cez zimu je to len výhoda lebo sa zníži vlhkosť čo tým potvorkam vadí. A nejaké tri dni my zakázal umývať podlahu.

Strana
z2