Je toto prosím ploštica ?
Je toto prosím plostica?

@cakamebabo ahoj, presne toto mám po stenách...boli to ploštice alebo niečo iné? Ako ste to vyhubili? Mám to všade v izbách, neviem kde majú hniezdo, vidím ich na bielych stenách loziť. Ako to u vás pokračovalo? Ja som dodnes bola v tom že bojujem z plošticami a s prípravkami na ploštice... dúfam že napíšete...prípadne na sukromu správu?
@tigi1711
@tigi1711 ahoj, nie nie je to plostica je to pávoš, 3x som dala vystriekať byt deratizerom lebo sa stale objavovali, ešteže sme sa už odstahovali lebo ma islo porazit z toho... A manzel nemal stipance ale alergiu na prasok a vtedy sa aj objavili tie hnusne..... Tak som si to spajala s tym...
@cakamebabo slovo pávoš , mi v googli nič nenašlo. Môžeš mi poslať nejaký link na to stvorenie? Aj s fotkami..Čo on vlastne robí v byte? Čím sa živí? Treba ho vystriekať?
@cakamebabo ďakujem, tieto mám. Ale mám aj takéto. To je tiež pisivka ? Na mojom obrazku
Zdravim poradí mi niekto ci je toto plostica? Alebo co to moze bit
@3petka dobrý deň, môžem vedieť cenu a ako sa zohnali takéto deratizéra. My bývame už 4 roky a stále ich na stene objavím. Bolo treba vypratať všetky skrine alebo ako to prebiehalo? Ďakujem pekne
@monika35493 no zohnala som cez Google 😁 najprv nechcel lebo že je to pri týchto chrobacikoch zložité. Potom teda prišiel vtedy som platila 40 eur a že ak nepomôže ešte dajú dymovnicu. Bolo treba všade kde sa dá odsunúť nábytok od steny. Potom sme mali na 2 hod riadne vyvetrať teraz cez zimu je to len výhoda lebo sa zníži vlhkosť čo tým potvorkam vadí. A nejaké tri dni my zakázal umývať podlahu.

To nieje ploštica