Je tŕpnutie hlavy a končatín spôsobené Polygynaxom?
Ahojte včera v noci mi začali trpnut nohy, celé predkolenie, potom predlaktia a hlava. Dnes to isté už dva krát sa to stalo a trva to aj hodinu. Čítala som že to moje byt aj z antb a akurát od pred včera beriem Polygynax čo sú vaginálne antb. Myslíte že to môže byť práve z toho?
@timmie_m moze to byt z chrbtice, krcnej… nemavate bolesti?
@relianeska áno ale medzi lopatkami jedna strana ale to len pri nejakej polohe alebo keď sa zobudím tak cítim to hlavne
@timmie_m mam to iste. Mam tetaniu, aj krčnu aj hrudnu chrbticu. Mam tam blok. Tak to riesim. Ale nejde to odblokovat. Chodím aj na rehabilitacie, masaze aj cvicenie.
@relianeska áno ale medzi lopatkami jedna strana ale to len pri nejakej polohe alebo keď sa zobudím tak cítim to hlavne
@timmie_m skusila by som obvodneho lekara, ten zvykne posielat na neurologiu, pripadne ako pani napisala tak rehabky alebo masaze
@timmie_m mam to iste. Mam tetaniu, aj krčnu aj hrudnu chrbticu. Mam tam blok. Tak to riesim. Ale nejde to odblokovat. Chodím aj na rehabilitacie, masaze aj cvicenie.
@tatiana149 no ja mám diastazu od pôrodu. Takže moja chrbtica sa určite odvíja od toho čiže teda to asi musím najprv riešiť diastazu ale netušila som žeby až takto to ovplyvnovalo že mi z toho až trpne
mne to príde ako tetánia
@timmie_m skusila by som obvodneho lekara, ten zvykne posielat na neurologiu, pripadne ako pani napisala tak rehabky alebo masaze
@relianeska aj tak som musela ist najprv na ine odborné vysetrenia. Neurologia, plucne, gastro, interne, a az ked sa vsetko mozne vylucilo tak som dostala papiere na fizio ambulanciu a potom doktorka na fizio mi dala tie vselijake pricedury.

@timmie_m moze to byt z chrbtice, krcnej… nemavate bolesti?