icon

Je tu niekto, kto mal zhubný národ a neabsolvoval liečbu?

15. nov 2019

Zdravím prosím je tu niekto taký kto mal zhubný nádor a nebral žiadnu liečbu? Ja som mala jeden a potom metaztazoval ten tiež vybrali a vraj som zdravá tak neviem už sama ci si namyslam že nemôžem pracovať teda nevládzem

sisa_s
15. nov 2019

Otazka je aky nador?? Nemate lek.spravu?

nefertiti5843
15. nov 2019

No ak tumor metastázoval, nemôžeš byť zdravá....to akého lekára máš, preboha?

autor
16. nov 2019

@sisa_s gravitz zhubný na oblicke

autor
16. nov 2019

@nefertiti5843 chodím od mája co ma operovali na Onko Klenova

nefertiti5843
16. nov 2019

Ja rozumiem, len lekár zavádza a to nie je dobré .

hyberncia
16. nov 2019

@nefertiti5843 pokiaľ správne chápem.vybrali Origo nádor a aj jeho jedinú metastázy,čo je natom nepochopiteľné?

hyberncia
16. nov 2019

@nefertiti5843 a jasné doktor chce,aby zomrela o on išiel do basy.

autor
16. nov 2019

@hyberncia nebola to jediná metaztazy mam ešte na pancrease ma 1cm

hyberncia
16. nov 2019

No ak to je mts je to teda nezvyčajné. Je to určite potvrdene,či je to len neznáme ložisko?

autor
16. nov 2019

@hyberncia najprv povedal ze to treba operovať vraj metaztaza teraz po cť to narástlo len 0.5 milimetrov teda za tri mesiace naraz som na tom veľmi dobre nechápem cť som ja nevidela a papier znesie všetko obvodná keď čítala správu povedala ze podla tohoto bi som vás mala vypísať do práce

nefertiti5843
16. nov 2019

@hyberncia Prepáč, ale nemáš potuchy o tom, čo sú to metastázy......čítaj s porozumením :( Nehraj sa na chytrú, ak nie si :( Apropos....nezabudni ma nahlásiť, že som ťa "urazila" , ty pani "doktorka"

nefertiti5843
16. nov 2019

Ak chceš, napíš mi SS

hyberncia
17. nov 2019

Ak si nie ste istá, choďte na pracovisko CT,kde vám vyhotovila boli CT - radiologovia vám dajú správu.kde by v zaveroch malo byť presne popísané,či sa to javí ako mts ale prípadne,či to nie je len cysta,ale nejaký iný nezhubný útvar. Stále potom máte možnosť ísť aj s daným výsledkom CT na konzultáciu k inemu onkológovi.

autor
17. nov 2019

@hyberncia pochybujem ze mi tam vydajú popis

hyberncia
17. nov 2019

Prečo nie? Nevidím dôvod. Oni to archivovať musia plus je možnosť aspoň u nás mať od toho aj dvd za nejaký smiešny poplatok, aby si to mohol daný lekár aj pozrieť.

autor
18. nov 2019

@hyberncia vypýtam si máš pravdu ešte ze nemám bolesti