Je vhodné po výmene bedrového kĺbu plávať?
Pred 7 týždňami mi menili ľavý bedrový kĺb.samozrejme chodím,doma cvičím.je ale vhodné chodiť na plaváreň prípadne do termálu?mám už skúšať chodiť bez barlí.
Mne menili pre tromi mesiacmi.Co ti povedal ortopéd po kontrole po 6 týždňoch ?Mne po šiestich týždňoch povolil dve francúzske barle,a o ďalší mesiac môžem prejsť na jednu.Teraz už chodím doma bez,no von s jednou barlou.Kupele odporučil po troch- štyroch mesiacoch,tak predpokladám že až vtedy môžem ísť do vody na plavárni.
Toto všetko s dr preberať a nie sám sa konať
@kakakina francúzske barle som mal od začiatku.po 6 t. kontrola aby som skúšal zatiaľ v byte bez barlí.kupele viem že po 3 mesiacoch.vsetko išlo rýchlo 2 hodiny po operácii som musel spraviť prvé kroky a za 2 dni som išiel domov.
@23romino11 2 h po OP už chodiť? Moja mama musela 24 h ležať
@stellarstar mňa v stredu poobede operovali,štvrtok ráno som chodila.V nedeľu ráno domov.Asi každá nemocnica ma iné pravidlá.
@stellarstar hej,ale len chvíľu bol som od narkózy neschopný.
@kakakina tie kúpele kam?asi je viac na výber ale zadarmo to už není
.
@23romino11 ja idem do Dudiniec,a nie už nie zadarmo,aké chcem sa pred návratom do prace dostať do normálu .Na “A” sa platí na deň cca10-15€
@23romino11 poisťovňa keď schváli pošle ti miesta kde môžeš ist
@kakakina pozeral som aj Kováčová sa dá.ved uvidím ešte je čas.
@23romino11 skús pozrieť ešte Turčianske Teplice ,myslím že keby si zarezervoval ešte do konca roka mas zadarmo,no ja už som mala zarezervovane.
A lekari ti nepovedali, aky rezim si mas nastavit? To je zvlastne, bedrovy klb sa mi nezda ako malickost, co clovek skonzultuje na konovi.
@23romino11 kde ti prosím menili kĺb? Ďakujem za odpoveď
@stellarstar mňa v stredu poobede operovali,štvrtok ráno som chodila.V nedeľu ráno domov.Asi každá nemocnica ma iné pravidlá.
@kakakina kde vás prosím operovali?

mne operovali chrbticu a teda 3 mesiace mi nedovolili plavaren