icon

Je vhodné po výmene bedrového kĺbu plávať?

23romino11
21. dec 2023

Pred 7 týždňami mi menili ľavý bedrový kĺb.samozrejme chodím,doma cvičím.je ale vhodné chodiť na plaváreň prípadne do termálu?mám už skúšať chodiť bez barlí.

kacena4
21. dec 2023

mne operovali chrbticu a teda 3 mesiace mi nedovolili plavaren

kakakina
21. dec 2023

Mne menili pre tromi mesiacmi.Co ti povedal ortopéd po kontrole po 6 týždňoch ?Mne po šiestich týždňoch povolil dve francúzske barle,a o ďalší mesiac môžem prejsť na jednu.Teraz už chodím doma bez,no von s jednou barlou.Kupele odporučil po troch- štyroch mesiacoch,tak predpokladám že až vtedy môžem ísť do vody na plavárni.

stellarstar
21. dec 2023

Toto všetko s dr preberať a nie sám sa konať

23romino11
autor
21. dec 2023

@kakakina francúzske barle som mal od začiatku.po 6 t. kontrola aby som skúšal zatiaľ v byte bez barlí.kupele viem že po 3 mesiacoch.vsetko išlo rýchlo 2 hodiny po operácii som musel spraviť prvé kroky a za 2 dni som išiel domov.

stellarstar
21. dec 2023

@23romino11 2 h po OP už chodiť? Moja mama musela 24 h ležať

kakakina
21. dec 2023

@stellarstar mňa v stredu poobede operovali,štvrtok ráno som chodila.V nedeľu ráno domov.Asi každá nemocnica ma iné pravidlá.

23romino11
autor
21. dec 2023

@stellarstar hej,ale len chvíľu bol som od narkózy neschopný.

23romino11
autor
21. dec 2023

@kakakina tie kúpele kam?asi je viac na výber ale zadarmo to už není
.

kakakina
21. dec 2023

@23romino11 ja idem do Dudiniec,a nie už nie zadarmo,aké chcem sa pred návratom do prace dostať do normálu .Na “A” sa platí na deň cca10-15€

kakakina
21. dec 2023

@23romino11 poisťovňa keď schváli pošle ti miesta kde môžeš ist

23romino11
autor
21. dec 2023

@kakakina pozeral som aj Kováčová sa dá.ved uvidím ešte je čas.

kakakina
21. dec 2023

@23romino11 skús pozrieť ešte Turčianske Teplice ,myslím že keby si zarezervoval ešte do konca roka mas zadarmo,no ja už som mala zarezervovane.

vanilkovazmrzka
22. dec 2023

A lekari ti nepovedali, aky rezim si mas nastavit? To je zvlastne, bedrovy klb sa mi nezda ako malickost, co clovek skonzultuje na konovi.

gabikamacikova
19. mar 2025

@23romino11 kde ti prosím menili kĺb? Ďakujem za odpoveď

michaelameta
11. máj 2025
@kakakina

@stellarstar mňa v stredu poobede operovali,štvrtok ráno som chodila.V nedeľu ráno domov.Asi každá nemocnica ma iné pravidlá.

@kakakina kde vás prosím operovali?

kakakina
12. máj 2025
@michaelameta

@kakakina kde vás prosím operovali?

@michaelameta v Poprade 😍