icon

Je vo vzduchu nový vírus?

zuzka565
9. aug 2025

Ahojte mamičky. Je prosím nejaký vírus vo vzduchu? Včera z ničoho nič ma začali bolieť nohy, chrbát a hlava následne som dostala zimnicu. O pol noci som mala 39 teplotu. Dnes cely deň ležím a potim sa. Mam teplotu do 38,5 dávam si parelen. Klesne mi teplota a o pár hodín mam zas teplotu.

0silvia0
9. aug 2025

@zuzka565 aj covid momentalne

vler
9. aug 2025

@zuzka565 stale je nieco vo vzduchu a hoci sezona este nezacala, moze to byt aj covid alebo chripka

unicornlady
9. aug 2025

u nás črevné virózy

lubmar
9. aug 2025

Typicke priznaky covidu, hlavne ta bolest noh a chrbta.

zuzka565
autor
9. aug 2025

Skôr mi to príde na chrípku. Aj deti mali ale už dávnejšie teploty tri dni a potom im už bolo dobre. Dúfam to nedostanú odo mňa. V piatok mame ísť na dovolenku .

anonym_ae4538
9. aug 2025

Prepáč, ale toto je tak tupá otázka...... stále je niečo vo vzduchu. 24/7/365 je niečo vo vzduchu. Ochorieť môžeš kedykoľvek. My sme sa vrátili z pomerne fyzicky náročného výletu: všetci chorí. Nie preto, že "je niečo vo vzduchu", ale preto, že fyzické vysilenie a nejaké z tých triliónov baktérii, vírusov a bordelu imunita akurát nezvládla. Už sa mi podarilo ochorieť aj pri páci z domu, keď som poriadne ani nevyšla von ako bol týždeň dlhý a bývala som sama. A v 90% je úplne jedlo ktorý soplík a kašlík máš, lebo všetky tie bežné sa prezentujú a riešia úplne rovnako. Najlepšie sú tekutiny a čo najviac odpočinku. Ak nechceš nakaziť famíliu, tak je super ich neokašlať a neopľuť a možno si dať na pár dní rúško a poriadne vetrať.

0silvia0
9. aug 2025
@zuzka565

Skôr mi to príde na chrípku. Aj deti mali ale už dávnejšie teploty tri dni a potom im už bolo dobre. Dúfam to nedostanú odo mňa. V piatok mame ísť na dovolenku .

@zuzka565 chripka a covid maju podobne priznaky, ked si chces byt ista, urob si test

anonym_593fc1
9. aug 2025

Ešte len bude keď sa všetci dovolenkári vrátia z exotiky a navláčia sem kadečo

sszuzu8
9. aug 2025
@anonym_593fc1

Ešte len bude keď sa všetci dovolenkári vrátia z exotiky a navláčia sem kadečo

@anonym_593fc1 hej prišli sme s covidom 🤷‍♀️ ale dodržali sme všetky opatrenia aby sme nesirili nákazu ďalej. Stane sa

anavixy
10. aug 2025

A kedy nebol nejaky virus vo vzduchu? 🤷🏻‍♀️ ochoriet mozes hocikedy, 365 dni v roku, netreba ziadne nove virusy ani specialne obdobia