Je zubár ochotný dať anestéziu?
Ahojte.
Prosim vás. Aku máte skusenosť u zubára?
Je ochotný vám dať anestézu? Je na vyžiadanie alebo dáva automaticky?
Moja zubárka ju odmieta-s tým, že takto sa jej lepšie pracuje. Ja už mám z toho ozaj paniku, ktoru neviem ovplyvniť. Bol by to u vás dovod na zmenu?
Ja už inu cestu nevidim. Naposledy som odtiaľ išla s plačom.
@anonym_8c767c tak to sú vysoko komplexné rekonštrukčné výkony, tu sa hádam o anestézii nemusíme baviť. Reagujem na bežné zubárske výkony ako kazy, zabrusenie, vytrhnutie zuba napr.
@malaopicka OK, chapacka
Mne ju dáva stále i keď si ju nepytam a nepotrebujem😁
Ano,,davai. Raz mi,vsak nedal, nechcela som...a cistil kanaliky. Ale.dalo,sa to vydrzat aj bez,toho....
Moja zubárka má už pozná, hneď mi ponúka anestéziu. A vždy predtým ako začne, tak sa spýta ako pôsobí a skusmo pošťuchá. Ak treba, ešte mi pichne polovičnú.
Jasne už ma pozná už automaticky sa pýta. Predtým som chodila bez ale kazy sú vekom čím ďalej hlbšie, už sa to nedá tak vydržať
Ahoj,nájdi si nového zubára.
Normálne mu poviem, ked berie nástroj a chce robiť bez injekcie nech mi ju da.Nikdy nemal problem, keby mal, nájdem si iného zubara
@anonym_autor ponúka ju automaticky, len keď som bola tehotná a robila mi vymrvenu starú plombu, nebolo ju vtedy treba. Ale za posledných 20rokov som sa ani nestretla s tým, že by ju zubár odmietol. Menila by som.
@bloger vieš čo, niekedy dávno som to vydržala. Ale to už hádam aj 10 rokov. Až kým zavrtala tak, že som jej vytrhla vrtačku z ruky a musela som na 5min predýchavať. Od vtedy je to pre mňa fakt nočná mora ☹
Priznávam, že naposledy som bola pred cca 6rokmi. A odvahu som nenabrala. Uvedomujem si, že takto bojovať nemožem ak sa dá isť aj inou cestou.
@anonym_autor Samozrejme v tomto máš moju plnú podporu. Rozumiem ti. Aj zákon ti umožnuje vybrať si iného zubára.
@anonym_autor ja by som odtiaľ odišl s kartou, nie s plačom
@anonym_8c767c tak to sú vysoko komplexné rekonštrukčné výkony, tu sa hádam o anestézii nemusíme baviť. Reagujem na bežné zubárske výkony ako kazy, zabrusenie, vytrhnutie zuba napr.
@malaopicka vytrnutie zuba bez anestézie? Asi ti ešte netrhalo osmičku so zakrivenými koreňmi, že? Bola som rada, že to nebolo treba šiť
@malaopicka vytrnutie zuba bez anestézie? Asi ti ešte netrhalo osmičku so zakrivenými koreňmi, že? Bola som rada, že to nebolo treba šiť
@anonym_71d415 trhal dvakrát. Mňa to proste nebolí, každý má prah bolesti inde.
@anonym_71d415 trhal dvakrát. Mňa to proste nebolí, každý má prah bolesti inde.
@malaopicka tak ty si z inej dimenzie
@anonym_autor ja som kvoli tohto menila zubara x-krat, proste ma to boli, bez anezstezy sa mykam, mrastim, placem od bolesti, musi robit prestavky, vdaka tomu sa mi vypestovali uzkostne stavy, hnacka, nevolnost, vysoky tep, potenie..... pichne anestezu, moze vrtat do zblaznenia, ani sa nepohnem.
Moja súčasná zubárka mi to prvýkrát pri ošetrení u nej sama navrhla. Že nemusím trpieť. Tak netrpím.
Zmena je život.
Ďakujem za podporu. V stredu idem po viac ako 20rokoch k novemu.

@malaopicka Tak nedavno mi robili komplet rekonstrukciu chrupu - implantaty vsade, trhanie vsetkych zubov, rezanie dasna. Tipnem si, ze by si bola za anesteziu