Jem ako doteraz a chudnem
Ahojte zienky!Mate s tym skusenosti,ze ste jedli normalne,myslim tym,ze ste nedrzali nejaku dietu a aj tak ste chudli?som v poslednej dobe dost vystresovana,ale jem normalne,aj mi chuti
pokiaľ ješ menej ako vydáš energie tak chudneš, to už musíš posúdiť sama, nieje dobré ak chudneš len tak z ničoho nič...
môžu za to v tvojom prípade si myslím stresy, najmä keď píšeš, že si vystresovaná, ja keď som mala také obdobie tak som chudla ani som si to neuvedomovala, akonáhle som sa potom ukľudnila, že som zvoľnila tempo, tak kilá začali späť prichádzať 🙂
Treba skontrolovat stitnu zlazu, moze to byt nadbytok hormonov
@bella1988 ahoj je to normalne zo stresu...ja som mala kopec stresu a jedla som aj 1kg slaniny denne kopu peciva..pizzu o polnoci a ani gram navyse este vaha mi sla dole. Mala som 40-42 kg akonahle stres presiel uplne v pohodicke som pribrala 🙂 pripadne este mozes skusit gainer ..mne to pomohlo aby som si udrzala vahu pripadne kilo dve navyse...tam som ja musela este navysit kalorie aby som nebola cista kost a koza ked som mala stresove obdobie.
niekto pri stresoch pribera niekto chudne, akurat vcera sme sa s kamoskou o tom rozpravali, lebo zacala chodit do novej prace a hovori, ze zacala chudnut a ani si to neuvedomuje, ze pritom je uplne normlne ako jedla dokonca, ze miestami viac a aj nezmysly a kila idu dolu a hore ani za svet 🙂

@bella1988 Ahoj, môže to byť aj cukrovka, pri nej sa tak chudne. No môže to byť aj zo stresov, kadečo...