icon

Jem ako doteraz a chudnem

bella1988
24. okt 2018

Ahojte zienky!Mate s tym skusenosti,ze ste jedli normalne,myslim tym,ze ste nedrzali nejaku dietu a aj tak ste chudli?som v poslednej dobe dost vystresovana,ale jem normalne,aj mi chuti

stratenanajdena
24. okt 2018

@bella1988 Ahoj, môže to byť aj cukrovka, pri nej sa tak chudne. No môže to byť aj zo stresov, kadečo...

bale1rinka
24. okt 2018

pokiaľ ješ menej ako vydáš energie tak chudneš, to už musíš posúdiť sama, nieje dobré ak chudneš len tak z ničoho nič...

iren88
24. okt 2018

môžu za to v tvojom prípade si myslím stresy, najmä keď píšeš, že si vystresovaná, ja keď som mala také obdobie tak som chudla ani som si to neuvedomovala, akonáhle som sa potom ukľudnila, že som zvoľnila tempo, tak kilá začali späť prichádzať 🙂

mareka49
24. okt 2018

Treba skontrolovat stitnu zlazu, moze to byt nadbytok hormonov

dassena
24. okt 2018

@bella1988 pokial mas stres, tak to moze byt z toho ze chudnes. ale ak sa bojis, tak chod k doktorovi a ries to

wilika
24. okt 2018

@bella1988 mne sa to uz vela krát stalo a este sa mi to aj stáva stále aj ja chudnem bohuzial je to tak ja nemávam ziadné stresy ani nic same od seba sa mi to robí😲

pupi14
24. okt 2018

@wilika toto ti celkom akože aj závidím, lebo ja či mám stresy či nemám furt sa mi váha drží, na jednej strane aj dobre, že mi neskáče, ale keby som schudla pár kíl by som sa nenahnevala 😀

amelia000
25. okt 2018

@bella1988 ahoj je to normalne zo stresu...ja som mala kopec stresu a jedla som aj 1kg slaniny denne kopu peciva..pizzu o polnoci a ani gram navyse este vaha mi sla dole. Mala som 40-42 kg akonahle stres presiel uplne v pohodicke som pribrala 🙂 pripadne este mozes skusit gainer ..mne to pomohlo aby som si udrzala vahu pripadne kilo dve navyse...tam som ja musela este navysit kalorie aby som nebola cista kost a koza ked som mala stresove obdobie.

ludmilik13
26. okt 2018

niekto pri stresoch pribera niekto chudne, akurat vcera sme sa s kamoskou o tom rozpravali, lebo zacala chodit do novej prace a hovori, ze zacala chudnut a ani si to neuvedomuje, ze pritom je uplne normlne ako jedla dokonca, ze miestami viac a aj nezmysly a kila idu dolu a hore ani za svet 🙂

yna1
30. okt 2018

@amelia000 ja zase pri strese naberam a pritom ani poriadne nejem, je to paradox ako je kazdy organizmus uplne iny 🙂 Ako inak kazde telo reaguje na stres 🙂