icon

K proktológovi cez menzes

hanaxxx
1. feb 2023

Isli by ste na proktologicke vysetrenie, ked by vam to vyslo akurat v case menzesu a bezne pouzivate iba vlozky? Myslite, ze pochopia ziadost o prelozenie terminu?

e3v3a3
1. feb 2023

@hanaxxx ja by som nešla. Možno iba s tamponom

hanaxxx
autor
1. feb 2023

@e3v3a3 aj ja by som radsej nesla, len som chcela od nich urgentny termin, nasli mi ho a teraz to ja zas prelozim..citim sa ako idiot.

kitycat
1. feb 2023

A uz sinto dostala? Poziadaj gyn o tabletky na oddialenie ked tak

hanaxxx
autor
1. feb 2023
eeffka
1. feb 2023

@hanaxxx zavolaj a opytaj sa.

labocca
1. feb 2023

@hanaxxx tak tuto situaciu som tiez riesila niekolkokrat☹...
Aj naposledy som prekladala termin. Sice mi vraveli,ze to nieje prekazka pri vysetreni ale radsej som poziadala o iny termin. Pochopili to🙂

hanaxxx
autor
1. feb 2023

@eeffka na to uz nie je cas. Termin je zajtra a musim sa rozhodnut este vecer, kvoli strazeniu dietata

eeffka
1. feb 2023

@hanaxxx ja by som sla, isto tam nejdes z pleziru a ked mas termin, sla by som s tamponom, tesne pred vybrala a hned po zastuplovala. Viem ze clovek sa citi blbo, tak ale nasr... je to lekar, videl vselico

evica17
1. feb 2023

tiez by som sla, ak ti dali urgentny termin. ved kontrolovat bude nieco ine, das tampon, pred vyberies, a potom hned das novy a doktor ani nebude vediet ze mas svoje dni

hanaxxx
autor
1. feb 2023

@eeffka
@evica17 preco pred vysetrenim vybrat?

zuzudrnda
Autor odpoveď zmazal
eeffka
1. feb 2023

@hanaxxx myslim ze by zavadzal pri vysetreni, viem ze je to o dvere vedla ale podla mna to citit

hanaxxx
autor
1. feb 2023

@eeffka ach jaj, na to som nepomyslela, ze by to mohlo vadit. Len ak sa mi prave vtedy na stole stane tam nehoda, tak sa prepadnem od hamby

januska12323
1. feb 2023

Normálne tam zavolaj, nech ti povedia ako to máš riešiť.

whatever1
1. feb 2023

@eeffka
@evica17 ja som teraz nepochopila, to je len vasa domnienka ze treba vybrat, alebo vam tak bolo povedane na proktologii?

whatever1
1. feb 2023

*tampon

eeffka
2. feb 2023

@whatever1 si myslim, este som nikdy nebola

eeffka
2. feb 2023

@hanaxxx ako si pochodila?

hanaxxx
autor
2. feb 2023