icon

Kam si pichnúť Fraxiparin, aby to nebolelo?

lucinka963
18. feb 2020

Ahojte.Mam zlomenu nohu a sestricka mi predpisala fraxiparin. Lenze problém je v tom ze mne vzdy pride zle s injekcii a doma som sama tak my to nema kto pichnut viete mi poradiť na ktorom mieste to boli najmenej?

snehulienka8
18. feb 2020

@lucinka963 zvyčajne(?) sa to pichá do brucha

noemi155
18. feb 2020

Do brucha
Chyt si kozu a zapichni zo šikmá a vytlač a hotovo

nikpa
18. feb 2020

@lucinka963 mne to pichali do ramena

nancy666
18. feb 2020

Mna najmenej bolelo do ruky keď som už mala brucho citlivé. Záleží od toho ako dlho musíš si ich dávať. A prajem veľa šťastia, mne teda z ihiel zle nieje ale nedokázala som si pichnúť injekciu. Jednoducho mozog akoby zablokoval spojenie medzi rukou a ním 🙂))

patulienkab1
18. feb 2020

pichala som si dva roky, najmenej bolelo brucho

serene3
18. feb 2020

teraz som si pichala prvýkrát aj ja sama- ukázala mi to sestrička a dva týždne som to dala, ide to a nebolí a dokonca som nemala ani modriny

serene3
18. feb 2020

@nancy666 ano máte pravdu ja som vyštudovaná sestrička ale dlho som nerobila, ale je iné pichnut injekciu sebe a iné druhému....

lucinka963
autor
18. feb 2020

No konecne som prekonala svoj strach pichla som si ju do brucha roztrasena som bola ako neviem co 😂ale musim povedať ze ma to vobec nebolelo asi som natrafila na dobre miesto hehe 😊

nancy666
18. feb 2020

@lucinka963 😎👍🏼

acrobaleno
18. feb 2020

Ja som otcovi pichala do brucha, lebo moja mama z toho odpadávala. Veľmi sa nesťažoval. 😂

lucinka963
autor
19. feb 2020

Chcem sa este spýtať mate dakto skusenost beriem tie injekcie Fraxiparin a dneska som bola u chirurga a pýtať som sa ze ci ku nim mozem brat wobenzin povedal ze ano len som mu zabudla povedať ze este beriem predpisani Aescin mozem tieto troje lieky kombinovat? Mate skusenost?