Kandidóza - jogurtová kúra
17. apr 2013
😨
Znie to mozno absurdne, ale tym jogurtom by som sa vyhybala, kvalitne probiotika mozu pomoct vo vyssich davkach. V spojeni s ostatnymi pravidlami o zdravom stravovani. Jogurty vo velkom mnozstve nie.
😨
Znie to mozno absurdne, ale tym jogurtom by som sa vyhybala, kvalitne probiotika mozu pomoct vo vyssich davkach. V spojeni s ostatnymi pravidlami o zdravom stravovani. Jogurty vo velkom mnozstve nie.
ahoj, ak mas kandidozu, jednym z prostriedkov boja proti nej je jedenie bielych jogurtov so zivou mikroflorou, dalej uzivanie probiotik, vyhybanie sa sladkostiam, bielej muky, kave, ciernemu caju, alkoholu a inym. Zaklad stravy by mala byt zelenina, celozrnny chlieb, maso. Kvasinky sa zacinaju mnozit v crevnom trakte, takze okrem protikvasinkovych liekov musis dbat na zivotospravu. Ak si chces o tom pozriet viac, tu ti posielam jeden clanok http://nemoci.doktorka.cz/candidoza/ . Nie som si isty, ci len cisto jogurtami to zvladnes, respektive zbavenie sa kvasiniek trva dlhe obdobie a chut na mliecne vyrobky ta moze casom omrziet.