Kašeľ 10 dní po Covide-19

mon1806
1. apr 2022

Prosím vás o radu mal niekto kašeľ 10 dní po prvom príznak covidu? Ja najprv ôk a teraz posledné dva tri dni mam taky kašeľ a pálenie na hrudi skrabe ma v krku strašne a ako keby na prieduskach volala som samozrejme aj doktorke nerieši to lebo ze to je klasické pri covide no mne sa to nejako nezdá nie ze dostanem zápal pľúc alebo čosi a o 12 dní rodim.... 🤬
Nevykasliavam ani zelené ani žlté nijaké a keď smrkal mam priesvitne tak nechápem čo už si môžem na to dat skúsila som už všetko fakt

a_alexandra_a
1. apr 2022

Môj muž kašle už mesiac a pol po covide. Je to normálne, postcovidové kašle u niekoho trvajú aj pol roka... skús sa naparovať, jemu to dosť pomáha. Boli sme na wellness pobyte aj v saunách a vtedy mu kašel utíchol úplne, čo je ale teraz pre teba nereálne, ale on po príchode domov sa naparuje každý večer a pomáha mu to tiež. Inak bral Erdomed a teraz má skorocelový sirup.

luccija
1. apr 2022

@mon1806 ja by som sa išla dať aspoň popocuvat a CRP zobrať mužovi tak robili, keď sa mu zhoršil kasel.Nebrala si ATB?kašeľ je vraj dlhotrvajúci, ale si tehotná..

mon1806
autor
1. apr 2022

@luccija brala suprax hneď prvé dni mi nasadila

maminabobo
1. apr 2022

Ja som tiež začala kašlať až neskor. Pokašliavam aj mesiac po covide, hlavne ráno.Ak už nie ste pozitívna a navyše ste tehotná, obvodný lekár nemá dôvod odmietať vás vyšetriť.

mon1806
autor
1. apr 2022

@maminabobo však práve chcela som aby aspoň po počúvala a urobila crp a vravela ze netreba nechápem

mariaveronikag
1. apr 2022

@a_alexandra_a ďakujem aj ja za odpoveď, tiež kašlem " na vŠetko" už 3 týždne po covide a rozmýšľala som, čo s tým