Kašovitá stolica a prítomnosť hlienu
Zajtra idem k doktorke.
Ale chcem sa spýtať aj tu,čo to kože znamenať.
Kasovita stolica po utretí,žltý papier a hlien.
Môže to byt niečo vážne,strašne sa bojím.
A ja mám dlhšiu dobu rana opakovanú stolicu.
Myslela som,že to je okej.
Ale čítam,že to vôbec neni v poriadku keď idem viac krát za sebou.
A pozorujem zvyšky v stolici šupky od paradajok.
Väčšie kusy cibule….mrkvu atd.
Prepacte mi ak niekoho toto nahnevalo,že to takto píšem.
Moze to byt potravinova alergia, intolerancia.. az po ulceroznu kolitidu ci crohnovu chorobu. Chod urcite k lekarovi uz dnes idealne, urobi odbery ako tak vysetri, odosle na gastro. Skus si pozriet nieco o bezzvyskovej strave a stravovat sa tak nejaky cas, nasad probiotika, odporucam mozno colon dophilus, skusit vylucit mlieko a mozno aj lepok, mastne vyprazane, palive jedla, perlive mineralky, alkohol. Jest jemnu setrnu stravu na crevo. A skludnit hlavu, kazdy problem sa da riesit, liecit, bude to okey nic sa neboj.
Podobne priznaky ale aj s bolestami brucha a krvou v stolici som mala aj ja, zaver intolerancia laktozy a Ulcerozna kolitida. To ale nemusi byt tvoj pripad, mozno bude stacit obmedzit nejake jedla ktore nesedia a robia zle. Uvidis po kompletnych vysetreniach, co ale vies urobit uz hned je zacat sa inac stravovat, setrnejsie pre crevo.
@anonym_bebd12 strašne sa bojím vítala som ,že keď je hlien že zo môžu byt už nádory.
@anonym_autor vylúč zo stravy cibulu, cesnak, paradajky, papriku, ovocie čo má zrniečka. Ako ti i písala i @anonym_bebd12 .
Var vo vode, na pare, mlieko bezlaktozové. Vodu pramenistú. Po dúškoch. 2-3 l za deň. Nepi z vodovodu.
Mysli na niečo pekné. Všetko je v myšlienkach. Skoré uzdravenie prajem🍀

Moze to byt potravinova alergia, intolerancia.. az po ulceroznu kolitidu ci crohnovu chorobu. Chod urcite k lekarovi uz dnes idealne, urobi odbery ako tak vysetri, odosle na gastro. Skus si pozriet nieco o bezzvyskovej strave a stravovat sa tak nejaky cas, nasad probiotika, odporucam mozno colon dophilus, skusit vylucit mlieko a mozno aj lepok, mastne vyprazane, palive jedla, perlive mineralky, alkohol. Jest jemnu setrnu stravu na crevo. A skludnit hlavu, kazdy problem sa da riesit, liecit, bude to okey nic sa neboj.
Podobne priznaky ale aj s bolestami brucha a krvou v stolici som mala aj ja, zaver intolerancia laktozy a Ulcerozna kolitida. To ale nemusi byt tvoj pripad, mozno bude stacit obmedzit nejake jedla ktore nesedia a robia zle. Uvidis po kompletnych vysetreniach, co ale vies urobit uz hned je zacat sa inac stravovat, setrnejsie pre crevo.