icon

Kašovitá stolica a prítomnosť hlienu

15. júl 2025

Zajtra idem k doktorke.
Ale chcem sa spýtať aj tu,čo to kože znamenať.
Kasovita stolica po utretí,žltý papier a hlien.
Môže to byt niečo vážne,strašne sa bojím.
A ja mám dlhšiu dobu rana opakovanú stolicu.
Myslela som,že to je okej.
Ale čítam,že to vôbec neni v poriadku keď idem viac krát za sebou.
A pozorujem zvyšky v stolici šupky od paradajok.
Väčšie kusy cibule….mrkvu atd.
Prepacte mi ak niekoho toto nahnevalo,že to takto píšem.

anonym_bebd12
15. júl 2025

Moze to byt potravinova alergia, intolerancia.. az po ulceroznu kolitidu ci crohnovu chorobu. Chod urcite k lekarovi uz dnes idealne, urobi odbery ako tak vysetri, odosle na gastro. Skus si pozriet nieco o bezzvyskovej strave a stravovat sa tak nejaky cas, nasad probiotika, odporucam mozno colon dophilus, skusit vylucit mlieko a mozno aj lepok, mastne vyprazane, palive jedla, perlive mineralky, alkohol. Jest jemnu setrnu stravu na crevo. A skludnit hlavu, kazdy problem sa da riesit, liecit, bude to okey nic sa neboj.
Podobne priznaky ale aj s bolestami brucha a krvou v stolici som mala aj ja, zaver intolerancia laktozy a Ulcerozna kolitida. To ale nemusi byt tvoj pripad, mozno bude stacit obmedzit nejake jedla ktore nesedia a robia zle. Uvidis po kompletnych vysetreniach, co ale vies urobit uz hned je zacat sa inac stravovat, setrnejsie pre crevo.

autor
15. júl 2025
@anonym_bebd12

Moze to byt potravinova alergia, intolerancia.. az po ulceroznu kolitidu ci crohnovu chorobu. Chod urcite k lekarovi uz dnes idealne, urobi odbery ako tak vysetri, odosle na gastro. Skus si pozriet nieco o bezzvyskovej strave a stravovat sa tak nejaky cas, nasad probiotika, odporucam mozno colon dophilus, skusit vylucit mlieko a mozno aj lepok, mastne vyprazane, palive jedla, perlive mineralky, alkohol. Jest jemnu setrnu stravu na crevo. A skludnit hlavu, kazdy problem sa da riesit, liecit, bude to okey nic sa neboj.
Podobne priznaky ale aj s bolestami brucha a krvou v stolici som mala aj ja, zaver intolerancia laktozy a Ulcerozna kolitida. To ale nemusi byt tvoj pripad, mozno bude stacit obmedzit nejake jedla ktore nesedia a robia zle. Uvidis po kompletnych vysetreniach, co ale vies urobit uz hned je zacat sa inac stravovat, setrnejsie pre crevo.

@anonym_bebd12 strašne sa bojím vítala som ,že keď je hlien že zo môžu byt už nádory.

isis234
15. júl 2025

@anonym_autor vylúč zo stravy cibulu, cesnak, paradajky, papriku, ovocie čo má zrniečka. Ako ti i písala i @anonym_bebd12 .
Var vo vode, na pare, mlieko bezlaktozové. Vodu pramenistú. Po dúškoch. 2-3 l za deň. Nepi z vodovodu.
Mysli na niečo pekné. Všetko je v myšlienkach. Skoré uzdravenie prajem🍀