Každodenné točenie hlavy
Ahojte, zazivam kazdodenne tocenie hlavy niekedy silnejsie niekedy slabsie take mdloby..potom citim horucavost v hlave, alebo rukach a take mravencenie, a zrychleny tep mavam obcas..bojim sa byt sam ci sa mi nieco nestane..priznaky su ze tetania ale nemam to este potvrdene idem az 6.8. K neurologicke..akoby take predrazdenie nervov alebo ja neviem to opisat..mal niekto podobne priznaky a ako ich zvlada?
@neson123 tie nie ,ale mam duagnozu uzkostnu panicku poruchu,to robi neurolog?
@slavkasobanska to neviem este sam cakam na vysetrenie u neurologa, ale tieto stavy moze sposobovat aj ta tvoja diagnoza(je to zo psychiky, stresu)
@neson123 boze az tak mi.moze byt,ked robim z hlavou uklon,zaklon vtedy je to najhorsie
@slavkasobanska mne sa toci v hlave aj ked len chodim proste skoro vzdy a musim fungovat na stavbe, a odobera mi to vela energie..
@neson123 no to verim,,ved ani neviem kam by som mala ist booa som uz vsade
@slavkasobanska treba brat lieky a snad to prejde, magnezium si davate?
@neson123 ano ale nie pravidelne koli tlaku
@neson123 keď ti môžem odporučiť, daj si spraviť testy aj na skryté (spiace) infekcie. Ja mám niektoré z tychto príznakov (mravencenie, točenie hlavy, kolisavy tlak, búšenie srdca) z boreliózy. Napr. Ten pocit horenia zvnútra spomínalo veľa ľudí v skupinách na fcb, kde sú ľudia, ktorí sa liečia na boreliózu a koenfikcie. Neurológ ti ti z môže spraviť test na všetky infekcie - western blot - s číselným rozpisom. Borelioza môže byť dlho zacystovana, schovana v tele a oslabenie organizmu ju môže "prebudiť".
@luccija a mne spustilo prvé očkovanie do týždňa tetaniu, takže mi lekárka dala papier, že druhé neodporúča mám podráždený nervový systém ako opisujes ty mravcenie v hlave, do rúk, tlaky všetko mi ustupuje lekárka mi dala magnosolv vápnik 1000 a liek na ukludnenie beriem týždeň.je to o 90% lepšie vraj mi chýbalo magnézium veľmi, ale je to neprijemne verím, že sa cítiš na figu neboj bude lepšie🙂,dodrzuj hlavne pitný režim v lete sa veľa potíme a minerály stracame
@neson123 najprv som mala magnerot 3x denne po 2 pokým som išla k lekárke, ale neurologicka mi napísala magnosolv to je lepšie a len na predpis.Vapnik maxicalz 1000
Zavolaj obvodnej a popis jej čo Ti je zatiaľ Ti môže pichať do žily magnézium povedz, že Tí je veľmi zle a termín u neuro máš neskôr.Aj liek na ukludnenie Ti môže ona predpísať.
@neson123 je to veľmi nepríjemné ja som prvé dni nevedela čo mi je strašná úzkosť nervozita čo sa deje som si chcela aj sanitku volať.Ale nezomiera sa na to je to len nepríjemný stav a bojíš sa.Tie kŕče a mravcenie spôsobuje nedostatok magnézia vápnika.Mne brneli pery a na tvári ako tisíc ihličiek.dala som si kávu a myslela, že sa zbláznim nepi kávu.
@luccija prosím mam tie isté priznaky a chem sa spýtať bolela vás aj hlava nie celkom ale.iba sem tam.take tlaky mravcenie tupa bolest skôr. Vopred dakujem
@pavolpompa ja mám točenie hlavy už tiež vyše roka, sem tam aj bolesť hlavy, tak 1-2x za mesiac, niekedy je lepšie a niekedy horšie, prejde to aj na 2 mesiace ale keď som bola naposledy chorá, prechladnutá tak sa zhoršilo
@neson123 ahoj no ja mam že to isté čo ty už mi to trvá tak 6 mesiacov bola som u doktorky ktorá mi krcnu odblokovala a prešlo to len tak na chvíľu a zas to začalo proste ja už som z toho tak vyčerpaná aj na orl sme boli ci to nieje s uchom dačo ale nič a ja už som normálne v tom zaseknuta a na neurologiu sa extrémne dlho čaká skúsim keď tak nejaké cviky na fit lopte ktoré mi odporúčala p.dok. Inak viem ze si túto správu písal skôr tak či ti to už prešlo a či si okej keď áno tak povedz ze co zabralo a co to bolo žeby som sa vedela nejak zariadiť keďže mame to iste.diki
@nellka23q9 no mne to este pretrvava hlavne ked som v strese a niekedy ked som v poho a mam kludne dni tak je to v poriadku.U mna je to pravdepodobne psychika, stres a mal som vela krat ataky cize mam aj PP.
@vladkabalazova ahoj ja mam to tocenie hlavy tiež tie isté priznaky takže mam si dať neurol a ma to vylieči?
@nellka23q9 neurol je na predpis, predpisuje ho neurológ
@majarumm áno ja viem ale či pomáha že proste či má toho zbaví lebo už mám dosť teraz som objednaná k otoneurologový kde sa špecializujú na tie závraty tak dúfam že mi pomôžu.
@nellka23q9 niekomu vraj pomohol, niekomu nie. netuším ja mám podobné problémy, už nejak rok , niekedy to prešlo aj na dva mesiace a potom zase, poslednú dobu ma točenie hlavy trápi menej skôr mám takú slabosť tela , krv v poriadku ale na štítnu som mala zvýšené ale ešte som sa tam nedostala, lebo v Nitre sa niekam dostať je zázrak , to isté aj neurológ kým sa dostanem niekde
@neson123 Ako si na tom? Mne toto začalo tento rok v apríli tesne pred autoškolou. Bol som všade. Ortopéd povedal že mám zablokovanú krčnú chrbticu, na rehabilitačnom mi povedali že ju mám v pohode, neurológ ma poslal na MRI mozgu kde bolo všetko v poriadku. V auguste som úspešne dokončil autoškolu a mal som pocit že mi spadol kameň zo srdca. Chcel som využiť to že mám v živej pamäti testy a všetko to čo potrebuješ na spravenie vodicaku tak som išiel o 10 dní po dokončení motorky na vodicak B. Tam to je ešte horšie, som proste nervoznejsi v tom aute. Točenie hlavy už ani nemám ale býva mi zle, bývam unavený a občas mám pocit že chodím akokeby po vodnom matraci. Bol som za školskou psychologičkou a ta mi povedala ze nevidí nič okrem autoškoly a stresu z nastúpu na duálne vzdelávanie žiadny iný spúšťač. Myslíš že mi to prejde keď si zvyknem na dual a spravím aj vodicak druhej skupiny?

@slavkasobanska moze to byt tetania/uzkostna porucha alebo panicky atak.Robili ti testy na tetaniu?