icon

Každovečerné nafukovanie

majulino
21. feb 2013

Mamicky stretli ste s as tym, ze Vas denne nafukuje v rovnakom case? Trva to uz asi 2 tyzdne pravidelne o 17:00 ma zacne nafukovat az kym nejdem spat straavujem sa normalne, nejem nic nove nepijem bublinkove vody iba zeleny caj a cistu vodu ani lieky neberiem lebo este dojcim.

ekinkala
21. feb 2013

ja to mam uz asi pol roka ale kazdy mesiac vzdy tyzden po menstruacii ale mavam aj silne bolesti trva to vzdy iba jeden den a asi hodinu ,dve bola som na vsetkych vysetreniach a nicccc nezistili ale uz 2 mes to nemam tak uvidime

pink_lady
22. feb 2013

@majulino
@ekinkala mozu to byt kamene - ako oblickove, tak zlcnikove, moze to suvisiet s hormonalnym cyklom, moze to byt endometrioza ...vselico...

ekinkala
22. feb 2013

@pink_lady no lenze ja som bola na sone aj u giinekologicky ,aj na gastroentologii a nic ze vsetko ok tak uz neviem kam mam ist a tie kamene to na sone nevidia

majulino
autor
22. feb 2013

@ekinkala mna nafukuje kazdy vecer nie en pred alebo po mrche 😒 ale pocaj nej som nafuknuta v kuse
@pink_lady a ako sa prejavuju tie kamene? nemas s tym skusenosti? nepalilo by ma pri moceni keby to boli oblickove?

pink_lady
22. feb 2013

@ekinkala endometrioza nemusi byt vobec vidiet na sone...a zvlast ked to mas len takto po MS...
@majulino mna stale nafukovalo, strasne som stale p*dela 🤐 1. krat to bola endometrioza na crevach a 2. krat oblickove kamene ...nemusi vobec palit nic...ja som dostala potom zrazu koliku - ako blesk z cisteho neba 😝

ekinkala
22. feb 2013

@pink_lady koliku som dostala aj ja a tym to vsetko zacalo od vtedy mavam bolesti a kam mam ist aby mi zistilo ci to mam?

ekinkala
22. feb 2013

@pink_lady co to je vlastne ta endromentioza?

ekinkala
22. feb 2013

@majulino ty si mala tu endromentiozu?a ako sa ti to prejavovalo?

majulino
autor
22. feb 2013

@ekinkala 'ja som ju nemala mne nie je nic v postate neboli ma brucho nemam vetry a ani nic podobne jedine co tak ma trosku boli ako keby vajecniky popritom