Kde hľadať lekára na riešenie problémov s chrbticou?
Dobry den. Prosim Vas, je tu niekto kto uz absolvoval vsetky mozne vysetrenia na zavraty a jedinym nalezom boli "len" vysunute platnicky v krčnej s utlakom na miechu a korenove nervy? Zaujima ma totiz, ci ma niekto skusenost s tym, ze lekari absolutne ignoruju tento nalez na krcnej aj ked doteraz nenasli inu pricinu zavratov. Zavraty ktore maju povod v krcnej su najcastejsou pricinou zavratov. Tak nechapem, preco to lekari uplne ignoruju ako mozny zdroj zavratov. Kde mam hladat lekara, ktory sa realne bude zaujimat o vyriesenie mojich 7 rokov trvajucich zavratov? DAKUJEM
@adulienka11111 Praveze mam. Dlhorocnym cvicenim sa to zlepsilo. Ale to ozaj clovek musi poctivo cvicit. Akonahle necvicim a flakam to,mam velke bolesti. Mna neustale boli chrbtica,ale cvicenim sa bolesti zlepsili.
@mogaa a co mala operovane?
@mogaa co citam, mnozstvo ludi ma po operacii ulavu. Zavisi asi co bolo operaciou riesene....
@0silvia0 dufam, ze aj mne tou operaciou pomozu, a zbavia ma tych stavov, ktore mi uz nedovoluju rok pracovat. Proste ak sa ten utlak odstrani, moze nastat uzdravovanie
@adulienka11111 ahoj🙂prosim,ako si dopadla po case? riesim to iste uz dva roky...uz druhykrat drahy ozon a ja furt len tocaky a migreny....
@adulienka11111 ahoj🙂prosim,ako si dopadla po case? riesim to iste uz dva roky...uz druhykrat drahy ozon a ja furt len tocaky a migreny....
@sonkamirka cvicim cviky na chrbticu. Jogu a SM system
@sonkamirka cvicim cviky na chrbticu. Jogu a SM system
@adulienka11111 dakujem za odpoved🙂.cvicenie vidim tiez ako jedine riesenie,ale z sm systemu mam este vacsie tuhnutie sije,tebe pomaha? nezhorsilo stav v uvode?
@adulienka11111 dakujem za odpoved🙂.cvicenie vidim tiez ako jedine riesenie,ale z sm systemu mam este vacsie tuhnutie sije,tebe pomaha? nezhorsilo stav v uvode?
@sonkamirka ja cvicim stale. Lebo casto citim, ze mam ten krk stuhnuty.

@adulienka11111 no aby si nebola sklamaná...suseda bola po operácii horšie ako pred....