Kde kúpim Gse roztok?

amanda12
20. nov 2013

Kde kúpim GSE roztok? majú to aj v lekárni? Ako to mám používať na kloktanie a preplach nosa? v akých koncentráciách?

yanus
20. nov 2013

U nas sa da kupit citricidal na lna stranke liecivemaste, alebo Maximum GSE na swansonvitamins.com. Avsak najsilnejsia forma je 60 percentny od nutribiotics. Spravna koncentracia je 40 kvapiek na 1 l vody (60 percentneho roztoku).

aristka
20. nov 2013

@yanus gse sú grepové kvapky a tie kúpiš aj v lekárni...

yanus
21. nov 2013

@aristka no daj mi prosim vediet, ktore "grepove kvapky" kupis v lekarni? A kolko percentny roztok obsahuje. Ak myslis citrovital, tak to ma od GSE a citricidalu veeelmi daleko.

amanda12
autor
30. nov 2013

@aristka hej kupujem ale volajú sa citravit alebo tak nejako, to kupujem ale že GSE je lepšie, no lekarka mi povedala že nemam ničim vyplachovať že telo potrebuje aj svoje aj dobre baktérie ktore bojuju proti tým zlým a že tým to zabijem všetky aj dobré tak neviiem :/

amanda12
autor
30. nov 2013

@yanus hej hej citravital a ano počula som že sú slabé pre to som chcela GSE

usiko
30. nov 2013

@amanda12 presne ako napisala @yanus......dobre je objednavat od iHerbs, ale momentlne nemaju...tam objednas, vyplatis kartou a do 10 dni ti prijde postou balicek, neplatis clo....su vsak v USA aj stranky, cez ktore ked objednas tak poslu cez colnicu a este platis clo, alebo nejaku dan alebo co to je a tym sa ti to predrazi hodne....

yanus
1. dec 2013

@amanda12 gse ma rozsiahle vyuzitie. Ak vies po anglicky, tak na anglickych strankach najdes metodu a postupy ako ho spravne pouzit. Vzdy je dolezita spravna koncetracia. Doktorka ma zcasti pravdu, ale evidetne nepozna sposob vyuzitia gse. Ak ho nespravne pouzijes, tak teoreticky mozes uskodit aj zdraviu prospesnym bakteriam, ktore sa nachadzaju v crevach. Avsak liecba gse napr proti candidoze je vseobecne kombinovana s uzivanim aj probiotik a psysilia na precistenie criev. Cim vlastne vytvaras novu crevnu mikrofloru, ktora bola candidozou utlacena ci vyhubena.

julia151
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
miruska1984
27. nov 2017

Dobry den, objednaval niekto niekedy teraz GSE a vedel by poradit s ktorej stránky je najlepsie objednat? Ďakujem

margareta15
27. nov 2017

@miruska1984 objednávala som minulý týždeň z iherb.Od nutribiotics 60 ml za cca. 9 EUR. U nás je omnoho drahšie.