Kde mi akútne ošetria ekzém a bakteriálnu infekciu?
Ahojte
Pred par dnami sa mi po rokoch urobil na ruke priserny ekzem. Sestricka u koznej ma odbavila s tym ze ma moze objednat na september a ze momentalne zastupuju dve ambulancie a maju toho hrozne vela cize ma ani neosetria. Problem je v tom ze to nie je len taky obycajny ekzem, pridruzila sa mi k nemu nejaka bakteriálna infekcia, je to hrooozne bolestive. V noci som poriadne nespala a mam aj na ruke zdurene uzliny.
Kde ma akutne osetria? Mozem s tym ist na pohotovost?
Presov, pripadne Kosice. No hadam mi aspon poradia kam ist a nevykricia ma co robim s ekzemom na pohotovosti.
Problemy som mavala od malicka no toto je extrem. Miestami mi je do placu z tej bolesti
@patys123 urcite chod, pripadne skus este koznej raz zavolat, ze mas naozaj akútny problem a potrebujes liecbu. Nepredpisovala ti niekedy Pimafucort? Ja som to mavala na mokvajuci zapaleny ekzem, to by ti mohla telefonicky vybavit len elektronicky recept. Alebo zavolaj inej koznej, ze mas problém a nikde ta nechcu zobrat. Je to vrchol, aj mne sa raz stalo, ze som mala akutny problem a termin mi ponukla za 3 mesiace. Isla som inej koznej este v ten den a hotovo...
Bud pojdem dnes na pohotovost alebo zajtra k nejake inej. Lebo uz som z tohobzufala. Najhorsieje ze doma mam 2 male deti a posledne co si mozem dovolit je stravit pol dna cakanim u lekara 😑

@patys123 v akom meste? V BA je v statnej nemocnici kozna pohotovost.