Kde nájdem ordináciu MUDr. Lackovej?
Prosim,ako najdem ordinaciu pani Mudr.Lackovej?Vraj niekde v blizkosti pesej zony a je endokrinologicka.Nie som z TT google mi toho vela neprezradil,totiz skoro vobec nic ☹ Dakujem vopred.
Ahoj, neviem ci sa v TT vyznas,ale jej ambulancia sa nachadza na trhovej ulici pri Mestskom urade.Pojdes pesou zonou a medzi predajnou s oblecenim pre muzov a obovou pre zeny zahnes doprava smerom k mestskemu uradu.Hned na pravej strane za muzskymi odevmi je lekaren,zabocis opat doprava,ale nepojdes do lekarne,ale dalej, tam su dvere do poschodoveho domu,kde sa na 2. Poschodi nachadza aj Lackovej ambulancia.Hadam je to.dost ztozumitelne.
@duracelka13 dakujem za vysvetlenie a podrobnu navigaciu, urcite najdem😊
kočky ako ste spokjnéu MUDr. Lackovej, prístup, odbornosť , proste všetko... dík moc
@tanika velmi precizna odbornicka,vsetko vysvetli...pocula som vsak,ze uz neberie novych pacientov,lebo ma plny stav a pomaly nestiha
kočky poprosím dostala som termín. u MUdr. Lackovej ale cez jej dovolenku tam bude lekár? idem ta na prvé vyšetrenie a odbery/21.6./ ...neviete aký je lebo inak má termín potom až na 4.8.2016. neviem či to mám odvolať alebo čo mám spraviť ? dík za radu.
Zdraviiiim,vie mi niekto napisat email na doktorku kde sa vyziadaju vysledky? Niekde som zalozila papier a neviem najst. 😕 😕 Dakujem
dobrý deň,rada by som sa opýtala,či MUDr.Lacková berie ďalších pacientov do TT alebo či je ešte v TT iný endokrinológ. momentálne som u dr.Tešovičovej v PK a nie som veľmi spokojná. Bolí ma momentálne v krku a sestrička ma objednala na január a príjemná teda nebola. Nemám chuť aby sa niekto ku mne správal ako ku handre. dr mi nikdy nič nepovie iba mi strčí papier a v nom sa vôbec nevyznám.aj ked som sa vždy pýtala ako som na tom tak že si mám počkať na výsledky z krvy.ked zavolám o výsledky tak ma len sestrička objedná na dalsiu kontrolu a nikto mi nič k tomu nepovie. už mám z nej nervy.
ďakujem za odpovede

@jankafeki robí v TT, neviem či aj inde. A sú na ňu samé dobré ohlasy, ja osobne mám s ňou len a len dobré skúsenosti.