icon

Kde robia permanentný make-up v Prešove alebo v Košiciach?

zuzulik27
16. apr 2012

Boli ste niektora na PM v Presove alebo v Kosiciach? mate skusenosti? pripadne nejake odporucania? vobec neviem kde to robia a chcela by som ist na zaklade nejakeho odporucania aby som to potom nelutovala. prosim poradte. vdaka

rudkocam
26. júl 2016

@obsadenemeno co sa tyka vyraznej farby, take to je len cca tyzden kym opadnu chrasticky. Potom ostava prirodzenejsia farba. Ide o kozmeticke tetovanie. Obnovovanim koze casom zmizne samo. So vsetkym ostatnym, co si uviedla suhlasim

minnie55
25. sep 2016

@kamicasso velmi pekna praca. Mozem sa opytat, ci pouzivate aj nieco na lokalne umrtvenie ? Pripadne ako velmi je to bolestive ?

mimi171
29. sep 2016

Ja som bola u Kamiho Cassa a na začiatku som bola spokojná, potom ale už nie🙂 po prvom mesiaci mi skoro celá farba povypadávala a musela by som to platiť celé od začiatku, vraj moja chyba🙂 pričom som dodržiavala VŠETKY odporúčania🙂 neskôr som zistila, že som nebola jediná, ktorá mala problém s trvácnosťou. Takže toto neodporúčam. Nesúvisí to, ale mám vytetované aj horné linky očné🙂 tie mám od pani v barci a som veľmi spokojná🙂 milá pani, príjemný prístup a linky mi robila na trikrát (pretože som chcela jemné a ona zas aby farba pekne držala🙂 s tým, že všetko bolo v cene a mám teraz 2 roky záruku ak by sa niečo udialo a tak by to malo byť🙂 a nie, že zaplatíte 90 eur, mesiac sa vám to hojí a potom musíte za doplnenie (echm echm) platiťdalších kopec peňazí, pretože je to vaša vina). Dúfam, že som poradila.

minnie55
29. sep 2016

@mimi171 fúúha, ďakujem pekne za príspevok, ja som veľmi rozmýšľala, že by som išla práve ku Kami Cassovi, ale teraz určite nepôjdem :(

mimi171
2. okt 2016

@minnie55 Ako jeho práca bola pekná 🙂 len to prosto nevydržalo a zhodou okolností som sa bavila so známou a ona sa sťažovala, že jej to tiež vôbec nevydržalo a zistili sme, že sme boli u toho istého. tak si nemyslím, že by to bolo mnou 🙂

jovani
20. nov 2016

Pre zaujemkyne z vychodneho slovenska odporucam sikovnu kozmeticku s praxou a certifikatom na microblading (permanentny makeup):

http://www.facebook.com/kozmetikasolariumVNB

🙂

secret87
16. dec 2016

@minnie55 Nie je to bolestivé skoro vôbec iba niektoré klientky to znášajú citlivejšie samozrejme sa používa lokálne anestetikum ja používam aj dva druhy nie sú na nho žiadne alergické reakcie.

mravvcek
27. dec 2016

@mimi171 mozem mi dat kotakt na tu pani v Barci? Dakujeeem

sima13579
20. jan 2017

Ahoj odporucam vo vranove na toplou nadhera ciarkovana metoda cena80€ mozete vidiet jej pracu na fb Beauty Gallery som spokojna .. 🙂

katkabridova
10. feb 2017

Ahojte viete mi niektora poradit ohladom pernamentneho make upu pier?Kolko to vydrzi a ci staci len raz tetovat.Este som to nemala.A uz ma nebavi malovat si usta.Dakujem moc

questionn
18. apr 2017

Chcela by som sa podeliť so svojou nie príjemnou skúsenosťou. Dala som si tetovať obočie v Cassovia Ink v Košiciach čiarkovou metódou. Prístup pána tatéra nebol veľmi milý a keď som mu predstavila môj návrh ako chcem aby obočie vyzeralo povedal, že on mi ho tak nevytetuje. Nie preto, že by to bolo hrozné, pretože veľa ľudí mi hovorí, že mam skvelo upravené obočie ako od profesionálnej kozmetičky a známym tvarujem a farbím obočie. Do teraz neviem z akého dôvodu mi nechcel obočie vytetovať podľa mojich predstáv. Následne povedal, že urobí kompromis a urobí mi ho tak ako chcem ja. Obočie mi vykreslil silno zelenou fixkou, ktorá vyzerala na koži ako presne tá na zvýrazňovanie poznámok pri učení. Predstavte si, že vám svieti orámované obočie na zeleno. Tetovanie trvalo cca do 10 minút. Chodila som sa k zrkadlu pozerať či taký tvar môže byť stále sa mi to nepáčilo a tak som mu sama musela hovoriť ako to má vytetovať, že je to na jednej strane hrubšie a kratšie ako na druhej atď. Raz som už tetovanie čiarkovou metódou podstúpila takže viem čo to obnáša. Prvý krát ma po tetovaní obočie bolelo pár hodín pri tomto pánovi som sa obočia nemohla dotknúť cca týždeň. Povedali mi, že fixka zmizne za pár dni mne zmizla po dvoch týždňoch. Predstavte si 2 týždne fungovať v normálnom živote (práca,škola..) so zeleným obočím. Bolo to veľmi nepríjemné. Teraz po mesiaci môžem zhodnotiť, že to nie je čiarková metóda ale vytetoval mi plné obočie, ktoré som vôbec nechcela. Po zahojení obočia nie sú vôbec rovnaké a na miestach kde mi prirodzene rastie obočie čepieľkou ani neprešiel. S prácou Cassovia Ink som veľmi nespokojná a obočie si musím každý deň dokresľovať aby boli obidve rovnaké. DÁVAM DO POZORNOSTI aby ste si návštevu tohto salóna veľmi dobre zvážili !!!

secret87
20. apr 2017
paulakolla
21. apr 2017

@sladka11 je pravda, ze sa casto tetovanie neujme (cepielkova met.)? Cim je to sposobene a ako mam mat istotu, ze nevyhodim peniaze?

paulakolla
21. apr 2017

@jarhal vy ste nakoniec boli na to obocko? A spokojnst?

alenky
21. apr 2017

Za mna jednoznacne Dragon Studio v Kosiciach! Uplne top skvela vyborna praca. Trvalo to sice 3hodinky, ale vysledok stal za to. Som maximalne spokojna. Pozrite si kludne foto na fb takto ma vyzerat obocie!!!

jarhal
21. apr 2017

@paulakolla nie ,este nie...

phibrows
22. apr 2017
sladka11
22. apr 2017

@paulakolla to záleží od typu pokožky, pri mastnej alebo citlivej pleti chytá slabšie pri prvom sedení, ale nutná je dorabka obočia po mesiaci. Obočie po druhom sedení chytá dokonalejsi vzhľad. Obočie je nutné si udržiavať pretetovanim v priebehu roka.

stanka_s
22. apr 2017

@phibrows ahoj, v ktorom meste mas salon?

jovan236
22. apr 2017

No ja toto nepodstúpim už nikdy.Ja som bola dokonca u jednej známej-bratrancovej priateľky a dopadlo to hrozne 😓.Chcela som,aby to vyzeralo prirodzene,ale ona mi vytetovala obočie úplne mimo môjho tvaru,jedno bolo vyššie a neviem akú farbu použila,ale ešte mi to aj zmodralo.No poviem vám,že som preplakala pár dní a prešlo 5 rokov a tetovanie nie a nie zmiznúť a to som bola asi po roku u inej tatérky u ktorej som 2x podstúpila odstránenie tetovania formov Rejuvi,co trocha pomohlo,ale asi 4mesiace ak nie viac som musela fungovať stým otrasným obočím,kt.bolo na pohlad nechutné-zeleno šedé.Táto metóda vyžaduje aspoň 3/4 opakovania a hojenie trvá veľmi dlho.Trápim sa stým každý deň a snažím sa to prekryť korektorom,makeupom.Toľko peňazí čo som dala za odstránenie a za rôzne korektory kt.to ako tak prekryjú no hrôza 🙄😏.Uvažovala som aj na odstránení laserom,ale to je ako popálenina v podstate a viem,že aj to sa bude dlho hojiť,lebo ja jeď sa náhodov len trocha popálim,hojí sa to veľmi dlho plus sa bojím jaziev.

jarhal
22. apr 2017

@jovan236 to obocie na fotke mate celkom pekne ..nevyzera zle

phibrows
22. apr 2017

@stanka_s ahoj v Rimavskej Sobote, alebo Vieden 🙂

jovan236
22. apr 2017

@jarhal ďakujem😉 teraz sa to dá,ale dokreslujem si ho a prekrývam.Nájdem foto v pc a ukážem aké hrozné som ho mala.

jovan236
22. apr 2017

Takto vyzerám moje obočie žial po 5tich rokoch a 2 odstráneniach keď si ho nedokreslujem a neprekrývam.Smutné 😒 keby aspoň nebolo tak mimo môjho.Nerada sa takto ukazujem,len aby ste videli koľko sa stým natrápim aby som to upravila tak,že môžem ísť medzi ľudí.

secret87
27. apr 2017

@jovan236 su aj ine metody odstranovania ako vyuziva phiremove a to cistou ihlou a peroxidom farba sa vyplavi chrasticka zahoji ako pri normalnom tetovani ale tiez je potrebne opakovanie

paulakolla
4. máj 2017

@sladka11 a este sa vas opytam ked ste taka ochotna,ako je to s farbou obocia pre blondiny? Ja mam nocnu moru z toho,ze by som si dala permanent a bol by tmavy a neprirodzeny. Moja mama (blond)si davala opakovane (10rokov) a je cierne !!! A tenke.Jej to velmi nevadi,ale je to strasne😀 Teraz uvazuje opat nad obnovenim. Vedeli by ste z toho urobit pekne svetle obocie?

phibrows
4. máj 2017

@paulakolla obočko sa dáva tej farby, akej farbu máte prirodzené chĺpky, prípadne farbu podobnú. Napríklad pre blondíny najsvetlejšiu hnedú s teplým alebo studeným odtieňom. Pri PhiBrows sa nemusíte báť, že keď bude pmu starší farba bude časom meniť farbu. Pri farbe od PhiBrows, vám bude farba len prirodzene svetlieť, kdežto pri iných značkách, vám po roku ostane obočie červené alebo modré. Je to spôsobené nekvalitným pigmentom s prítomnosťou kovov a iných látok vo farbe.

phibrows
4. máj 2017

@jovan236 Preto to máte modré lebo farba mala prítomnosť kovou. Odporúčam PhiRemoval odstraňovanie starých PMU

jovan236
4. máj 2017

@phibrows ďakujem,zistím si o tom viac,len ja si nemôžem dovoliť vyzerať v práci ako monštrum a okrem odstraňovania metódov Rejuvi(ktorá je najhoršia)som podstúpila niečo podobné,čo mi odporúčate vy.Neviem ako sa to volá a ako to mám popísať-"vyťahovanie" tej farby a to bolo tiež nevhodné ukazovať sa tak medzi ľudmi,preto som dosť zúfalá.😓