Kde robia permanentný make-up v Prešove alebo v Košiciach?

zuzulik27
16. apr 2012

Boli ste niektora na PM v Presove alebo v Kosiciach? mate skusenosti? pripadne nejake odporucania? vobec neviem kde to robia a chcela by som ist na zaklade nejakeho odporucania aby som to potom nelutovala. prosim poradte. vdaka

curovakatarina
17. apr 2012

aj mna to zaujima, hlavne metoda ciarkovania a cena

permanent
10. feb 2013

Pre kocky z Kosic a okolia odporucam: Cassovia Ink - Permanent Make Up studio na Krivej 23 v Kosiciach. 3D - rucne tetovanie obocia cepielkami metodou SofTap. Tetovania vsetkymi metodami ako: klasicka, ciarkovana, tienovana a aj s tatterom s 22rocnou praxou. Ked chcete mat krasne a prirodzene vyzerajuce obocie alebo krasne dokonca aj tienovane ocne linky, ci krasnu konturu pier s vyplnenou perou, urcite sa zverte do ruk specialistu na Vas permanentny make up. webova stranka na studio: http://www.permanentny-makeup.eugo.sk

zanna28
10. feb 2013

Pre kočky z PO - http://www.sjuvandali.sk/

permanent
15. feb 2013

Tak pridam aj obrazky rucne tetovaneho obocia v Cassovia Ink - Permanent Make Up studia. Fotka na lavo je pred tetovanim a fotka ma pravo je po vytetovani 🙂

fracle
15. feb 2013

Pripajam sa k @zanna28, jednoznacne perfektna Sju VanDali 🙂. Jej pracu si mozes pozriet aj na FB.

zanna28
15. feb 2013

@fracle poznám ju osobne 😉

zuzulik27
autor
14. mar 2013

a neviete cennik v sjuvandali? na ten Perm. makeup obocia napriklad? dakujem lebo na stranke som to nenasla

beautystudioveronika
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
siskia321
18. apr 2015

Som z B.B., mňa znetvorila kozmetička v Žiari nad/H. a dva roky som sa musela maskovať. Pretože pracujem v zdravotníctve a som v styku s ľuďmi každý deň, bolo to pre mňa príšerné! Ale prišla veľká úľava, keď som našla Veroniku Kocianovú a videla som jej práce a opravy. Išla som k nej s malou dušičkou a odchádzala spokojná a usmiata. Veronika Kocianová je asi jediná profesionálka na Slovensku! Svoju prácu ovláda bezchybne, vrátane komunikácie/konzultácie, čistoty, hygieny a samotného tetovania. Navyše tetovanie, ako sľubovala, bolo úplne bez bolesti! Ak si chcete dať tetovať permanentný make-up, tak nikdy neriskujte a vyberte si radšej profesionálku Veronika Kocianovú, aj keď budete cestovať 500km, vždy sa to oplatí, pretože opravy sú náročné na čas, peniaze a výsledok už nebude nikdy tip-top 100%. Vždy to bude len v rámci obmedzených možností. Ale ďakujem Veronike Kocianovej za opravu a úľavu, ktorá prišla. Všetkým odporúčam: Veronika Kocianová profesionálna kozmetička, beautystudioveronika!

junala
18. apr 2015

Pozor! Pozor! Pozor na kozmetičky, ktoré nevedia tetovať permanentný make-up!!! Je ich veľmi veľa! Moje obočie bolo tetované v Bratislave na Miletičovej ul. a tiež som hľadala pomoc v podobe opravy. Mala som ho tetované už 3x, no zakaždým s rovnakým výsledkom "oranžovo-červené".

Našla som spasiteľku menom Veronika Kocianová! Je to pani TOP profesionálka, ktorá mi presne vysvetlila, prečo má moje obočie takú farbu. Vážení, uvažujte striezvo a nenechajte sa nalákať na zľavomaty a ku kozmetičkám, ktoré nemajú žiadne fotografie, referencie a recenzie. Pani Veronika Kocianová mi pomohla, moje obočie podstúpilo prvé opravné "BEZBOLESTNÉ" tetovanie, resp. zneutralizovanie farby špeciálnym pigmentom a uvidíme, ako to bude pokračovať, ale už teraz som mimoriadne spokojná s výsledkom od Veroniky Kocianovej! Pani Veronika Kocianová má zlaté ručičky a vo svojej profesii sa vyzná excelentne! Je to príjemná, milá mladá dáma, ktorá už dosiahla veľké úspechy v tetovaní permanentného make-upu. Vrelo ju odporúčam všetkým ženám.

Pani Vernika Kocianová - beautystudioveronika, ďakujem Vám, že nás robíte šťastnejšími práve Vy a teším sa na ďalšiu návštevu a konečný výsledok od Vás!

basulienocka
18. apr 2015

Ja som si hľadala salón podľa referencií a recenzií. Vybrala som si Veroniku Kocianovú a urobila som najlepšie 🙂 Mne síce nemusela pani Veronika Kocianová nič opravovať, ale som spokojná na 101%! Profesionálna kozmetička, ktorá má veľa skúseností, fotiek, famóznych recenzií, vyštudovanú zdravotnícku školu, rozumie sa svojmu remeslu, neklame, nezavádza, je príjemná, veľká čistota a hygiena! Urobila mi obočie, aké som si presne želala do posledného chĺpka 🙂
Ja odporúčam iba Veroniku Kocianovú - beautystudioveronika, aj keby ste mali cestovať neviem odkiaľ, s výsledkom odíde každá žena spokojná!

jancabanca123
18. apr 2015

Chcete permanentný make-up? Tak jedine Veronika Kocianová! Je to profesionálka, ktorá vie vykúzliť z ničoho niečo, čo bol aj môj prípad 🙂 Zmenila mi výzor tváre veľmi príjemným spôsobom, podľa môjho želania. Som maximálne spokojná s prístupom a celým priebehom tetovania.

Tak, ako veľa žien, ktoré ju tu odporúčajú, robím tak tiež. Veronika Kocianová - beautystudioveronika, Ba. Fantastická žena a tetovanie je úplne bezbolestné, všetko úplne super!!!

emily76
18. apr 2015

fuha... kolko zien sa akurat dnes kvoli tejto jedinej teme prihlasilo, aby vychvalilo Veroniku..... 🙄

jancabanca123
18. apr 2015

@emily76 a ako čo? Budem čakať do pondelka kôli Vám pani z Nového Mesta, čo ste strážny pes? 🙂 Na Slovensku tuším podozrieva každý každého! To je sila, ak nemáte napísať niečo pekné a podporiť Veroniku Kocianovú, ktorá tetuje tiež ženy s rakovinou ZADARMO www.permanentny-make-up. sk, tak si blbé komenty nechajte pre seba. My všetci ju podporujeme aj preto, čo robí pre iné ženy.

siskia321
18. apr 2015

@emily76 Ja to nechápem, niektorí ľudia sú, ako zmyslov zbavení. Vždy sa nájde niekto, kto miesto podpory a uznania, začne polemizovať a dehonestovať. Prečo miesto toho sa nepozriete na Veroniku, čo dokázala urobiť pre ľudí aj zadarmo a koľkokrát bola napr. v TV Markíza? Prečo ju nepochválite a nepodporíte? Ľudia, čo je to s Vami???

emily76
18. apr 2015

@jancabanca123 mila pani ani neviem skadial.. vychvalujte si koho chcete... toto je verejne forum a v demokratickej krajine si kazdy moze snad svoj nazor povedat, ak to urobi slusnym sposobom.. a ak si dobre precitate tu jednu vetu, nikoho ani nemenujem, ani neurazam. 😉 Na rozdiel od vasho prispevku.

emily76
18. apr 2015

@siskia321 opakujem aj pre Vas.. ja nedehonestujem ani nezhadzujem pracu pani Veroniky, ale uplne nieco ine.

jancabanca123
18. apr 2015

@emily76 som z Trenčína, ak to potrebujete vedieť, máte pravdu, toto je verejné fórum, ale myslím si, že práve taký ľudia, ako ste Vy, nikdy nepotrebovali demokraciu. Miesto toho, aby sme slováci držali spolu a aby ste si všimla, čo vôbec Veronika Kocianová znamená pre nás onkologické pacientky, polemizujete, čo kde a kedy pridal. Ona robí pre ľudí veľa, čo Vy? ...polemizujete!

siskia321
18. apr 2015

@emily76 No, tak sa dajte do pohody, ja pracujem v zdravotníctve a mám veľa skúseností s ľuďmi. Tak prečo tu polemizujete nad niečím, čo je max. trápne. Veroniku Kocianovú podporuje veľa ľudí a bez zbytočných komentárov, tak Vás žiadam, aby ste na fórum nevnášala negatívne emócie a polemizovanie. Radšej ju tiež podporte a bude všetko v poriadku. Ďakujem.

junala
18. apr 2015

@emily76 ja pracujem tiež s ľuďmi v štátnej správe, ale chcem Vás požiadať, aby ste miesto negatív využila svoj potenciál na podporu niekoho, kto si to naozaj zaslúži a tým je Veronika Kocianová! Ďakujem

basulienocka
18. apr 2015

Niektorých ľudí fakt nechápem! Takto to na Slovensku chodí, tí ktorí okrádajú, kradnú a robia zle, sú podporovaní a tí, ktorí pomáhajú, ako Veronika Kocianová, tak sa dočkajú polemizovania, alebo dehonestovania? Preboha, kde to žijeme?

emily76
18. apr 2015

@jancabanca123 @siskia321 mojim cielom nebolo utocit na pracu pani Veroniky, len ak by ste boli na MK dlhsie, vsimli by ste si aj vy, ze podobnym sposobom sa tu casto konaju vselijake podvody.. nove nicky, zalozene ucelovo.... tym som nepovedala, ze zrovna tu sa to stalo. 😉 Takze, svetu mier, ok? A hlavne vela vela zdravia vsetkym zucastnenym... a to, co a ci nieco robim naozaj nebudem riesit cez forum.... robim to v sukromi a nemam potrebu sa tym ohanat. Nerobim to preto, aby ma niekto chvalil, robim to preto, aby som mohla zaspavat s vedomim, ze aj moj zivot ma svoj zmysel. 😉 a este raz, aby to bolo jasne.... moj prispevok naozaj nemal nic spolocne s Veronikou.

zuzabluzaa
18. apr 2015

No ja som si založila účet preto, lebo som si čítala na google recenzie na permanentný make-up a toto fórum je tuším na 3-4 mieste vo vyhľadávaní. Ale neuhádnete, kto mi tetoval obočie? Áno je to Veronika Kocianová. Tiež ju podporujem, ako vy všetky! Je najúžasnejšia žienka a profesionálka vo svojom obore. Má stovky videí, veľakrát bola v TV Markíza, kde tiež prezentovala svoj projekt "skrášľovanie žien s rakovinou zadarmo". Som rada, že sa taký človek nájde v dnešnej dobe! Klobúk dole pani Veronika Kocianová...

bratislavcanka2
20. apr 2015

Ja osobne by som si nedala robiť permanentný make-up, pretože mám husté chĺpky v obočí 🙂 ale Veronika Kocianová robí peknú prácu. Je vidno, že je profesionálka a nehanbí sa za svoju prácu. Najviac ma prekvapilo ale to, že pomáha ženám s rakovinou a snaží sa ich tetovať zadarmo! Videla som príspevky v TV Markíza a na youtube. Klobúk dole!

beautystudioveronika
20. apr 2015

Dobrý deň, ak niekoho poznáte, dajte jej vedieť, určite sa poteší!
ÚPLNE ZADARMO VYTETUJEM OPERÁCIOU POŠKODENÉ, ALEBO INAK DEFORMOVANÉ (RODENÁ VADA A POD.) ŽENSKÉ DVORCE A BRADAVKY! Info na info@veronikakocianova.sk. Veronika Kocianová profesionálna kozmetička a odborníčka na tetovanie permanentného make-upu a medicínske tetovanie. http://www.beautystudioveronika.sk/

sladka11
16. máj 2015

Prešov -kozm.salón BRILLANCE COSMETIC, PMU-3D,ciarkovanou metódou, prezentácia aj na FB

beautystudioveronika
21. máj 2015

Najviac môžete veriť kozmetičke, ktorá si dokáže sama vytetovať krásne čiarkované obočie! Ponúkam: profesionalitu - odbornosť - skúsenosti - veľa foto a video referencií - priaznivé ceny pre všetkých! http://www.beautystudioveronika.sk/1262-foto-re...

zuzulik27
autor
21. máj 2015

@beautystudioveronika pri tomto tetovani sa musi vytrhat povodne obocie ci ostava? dakujem

jarhal
24. máj 2015

@emily76 zaujimam s ao ten make -up uz som ho raz mala pred 15 rokmi...a chcem znova ale kuka akukam a vsetky tie maminky co odporucali pani vierku kocianovu su fakt divne ..lebo uz su neaktivne..boli zaregistrovane rovnako a reagovali rovnako a rovnako sa aj zrusili...asi je to fakt ucelova reklama..skoda takto si pani kocianova u mna doveru neziskala aj ked ma vela referencii... ☹

jarhal
24. máj 2015

@zuzulik27 nic s anetrha ciarky sa tetuju pomedzi chlpky vyzera to prirodzenejsie ako len vyskrtane ako omalovanka..