icon

Kde si dať urobiť zmenšenie pŕs hradené poisťovňou?

sjuziv
30. júl 2019

Dobrý večer, chcem sa Vás opýtať, či mi viete odporučiť kde vedia pekne zoperovať prsníky, čo hradí poisťovňa?
Ďakujem 😊

adka2212
28. júl 2020

@maajushka ďakujem tiež za všetky info, začínam mať nádej 😁 tiež mám prsia 80i a som po dvoch pôrodoch, ale ešte musím počkať, lebo malý má iba 4 mesiace a dokojila som pred 2 týždňami. Aspoň viem, že za kým mám potom ísť. A ešte sa chcem opýtať, že na akú veľkosť vám to zmenšili? Ďakujem 😊🌻

maajushka
28. júl 2020

@adka2212 ja mam, v priemere C😀 ale mam podpiry od B az do D😀 alenestazujem sa

adka2212
28. júl 2020

@maajushka tak to je aké super 🙂 ja som mala Cčka v 9.triede na základnej škole 😁🤦 a ak sa môžem ešte opýtať, tak oni to aj nejako vytvarovali? Dali tam zo spodku nejaký silikón, alebo niečo? Lebo neviem si celkom dobre predstaviť, že ako to potom bude držať 😁

sjuziv
autor
29. júl 2020

@maajushka ahoj, to je super, ze uz mas po tom, ja som zmenila poistovnu, mam union. Ale co sa chcem opytat, ako si to vsetko zacala vybavovat? Najskor k obvodnej a ona ta posle na neurologiu? Ja som vlastne na neurologiu chodila kvoli krcnej chrbtici a migrenam, takze zaznam tam uz mam 😋. A potom sa objednat na plasticku chir? Vedela by si mi dat kontakt na dr., resp. na oddelenie? Ja mam akurat polroka po ukonceni kojenia, tak snad by som uz mohla byt dobra adeltka 😊. Dakuje.

sjuziv
autor
29. júl 2020

@adka2212 to ja tiež, sa mi vtedy chalani smiali, že aké mám veľké 🙈 ja som pozerala videá na Youtube, je to masaker, ale aspon som videla, že ako to urobia, aby pekne držali tam kde majú.

adka2212
29. júl 2020

@sjuziv na YouTube má nenapadlo pozrieť 😁🙈 nemáte náhodou link? Chcela by som to vidieť. Ale nemyslím, že to bude horšie ako moje 2 pôrody 🙈 malá bola skoro 4kilová a rodila som normálne a malého cisárskym 🙈

sjuziv
autor
29. júl 2020

@adka2212 staci ked si das do youtube zmensenie prs a vyhlada ti vsetko mozne, su tam videa priamo z operacie(to je trosku masaker, ale aj tak som to ja trubka pozrela 🙈😂), alebo aj ako pribeh jednej zeny z Yes Visage.

maajushka
29. júl 2020

@adka2212
@sjuziv no ja mam bez implantatov, tie sa musia po 10 rokoch menit. Ja som uz nechcel. Poviem vam, pevne su dost 😀 bradavky symetricke. Nevyzaraju uplne prirodzene ten tvar je podla mna specificky. A ja som chodila na ortopédiu a ked uz som chxela zacat riesit, ortoped mi napisal odporucanie, a s tym som isla za plast. Chrirugom. Toho si uz musis najst sama. Ja som z po, vybrala som si nemocnicu saca kosice. A chirurg dr. Gajdos. Uplne super. Aj sa staral aj pekne vysvetloval 🙂 a on uz to riesil, papiere na poistovnu a dal mi termin a uz to slo. Ja som bola za nim v auguste, ale chxela som operaciu az na januar. Chladne mesiace sa vraj lepsie hoja rany a za mna to platilo.
Babyy, youtube je smrrrt 😀

maajushka
29. júl 2020

@sjuziv este mi napadlo, ze aj s dvorcou mi odrezali. Lebo su mensie 😀

sjuziv
autor
29. júl 2020

@maajushka dakujeeeem moc za info, buduci tyzden sa do toho pustim aj ja, ja som z RK, takze mne je jedno ktorym smerom, ci pojdem do KE alebo BA.
A ano, youtube je masaker 😅🤣🤣

adka2212
29. júl 2020

@sjuziv @maajushka YouTube som nechcela pozerať ani pred 1. pôrodom 😁 neviem či sa odvážim to zapnúť 😅 vidím to tak, že budúci rok po lete to budem riešiť, nech tam mám pauzu po kojení. Ale zatiaľ mi to príde ako sci-fi, že by som si vedela normálne v obchode kúpiť podprdu, plavky a aj normálne oblečenie 😅🤦 podprdy objednávam z astratexu a každá stojí okolo 30€ 🤦 no katastrofa.... A to ja s tým ešte behávam. Rok po pôrode 1. dcéry som odbehla polmaratón (21km) a teraz po narodení malého som začala znovu behať 3 mesiace po pôrode. Ale teraz je to oveľa ťažšie ako predtým, lebo chudák kríže 😅🤦

sjuziv
autor
30. júl 2020

@adka2212 presne presne, ja tiez objednavam z astratexu, a neviem sa dockat, ked si kupim nejaku sexy podprsenku 😋😂 a vcera som to povedala muzovi a viete co mi povedal? Ze nech skusim trosku schudnut 🤦‍♀️ no skoro som ho zabila 🙈🤣🤣 takze mame tichu domacnost 😁

adka2212
30. júl 2020

@sjuziv 😅 ťažko s chlapmi 😂 a to chudnutie nie vždy pomôže.... Keď som robila bakalárske štátnice, tak som z toho bola taká vystresovaná, že som bola 6 dní do týždňa v posilke po 2-3 hodiny. Schudla som zo 68kg na 60kg, ale z pŕs ani gram 🤦 takže na to sa už spoliehať nebudem....

denisocka
2. aug 2020

Baby, za 3 týždne idem na to. Tiež som si teraz z astratexu objednala podprdu 75G na svadbu, síce asi zbytočná investícia, ale ak všetko dobre dopadne, tak si ju necham ako pamiatku na moje Gečka. Už sa neviem dočkať. Dúfam, že nebudem mať práve vtedy menštruáciu, bo asi z operácie nič a to by ma dziglo načisto

sjuziv
autor
2. aug 2020

@denisocka Supeeer, tesim sa s tebou. A kam ides a ktory dr. Ta ide operovat?

denisocka
2. aug 2020

@sjuziv Košice Šaca, Dr. Gajdoš 😊

sjuziv
autor
2. aug 2020

@denisocka aaa, teraz citam ze Gajdos, takze do Ke..ja uvazujem nad Ba, dr. Fedeles ml., len mi treba tie papiere buduci tyzden vybavit. A ako dlho trvalo, kym ti schvalila poistovna preplatenie a ktora poistovna? Dakujem za pdpoved

denisocka
2. aug 2020

@sjuziv to nevybavujem ja, papiere ma Dr. a už som len dostala termín. Od 1. konzultácie po operáciu cca 5tyz.

sjuziv
autor
4. aug 2020

@maajushka, akurat idem od neurologicky, tak ma poslala do kelu, ze oni take potvrdenia nerobia 🤦‍♀️ na nervyyy, ze sa s takou poziadavkou este nestretla 🙈 tak asi skocim za ortopedom 🤔 ale poslala ma na magneticku a kade tade, no bolo mi to treba? 🤦‍♀️

lucinkab
4. aug 2020

@sjuziv mas narok mna neurologicka posielala v20tke 75G mam migreny z aurou ,bolesti chrbtice... No kolegynke robili v bb a skarede jazvy ma...tak setrim.a pojdem.do koperiech

sjuziv
autor
Autor odpoveď zmazal
lucinkab
4. aug 2020

@sjuziv 80-85 je obvod pod prsiami ten zmensis schudnutim... Ale kosik len op

maajushka
4. aug 2020

@sjuziv pri 65kg mas 85 obvod? To si si ista ze mad dobr obvod? Ja nosim 75 obvod.

sjuziv
autor
4. aug 2020

@maajushka ano, 80, podla kosicka 85 mam obvod 😊 , ale skor 80 a zapinam to na najmensi. Takze mozno by som dala aj 75, ale asi by ma to tlacilo.

sjuziv
autor
4. aug 2020

@lucinkab no mne povedala, ze migreny nesuvisia s krcnou chrbticou..mna siel slak trafit. Musim ist asi skusit za inou, mozno bude mat iny nazor. Koperniecha som tiez pozerala, mlady sikovny, zaucal ho dr. Cerven v BB. Ja sa chystam za Fedelesom, ale najskor to potvrdenie do kelu 🙈 ja mam 80 G, niekedy 85G. Je to brutal toto nosit, a pritom nie som daka tucna 65kg, na 165 cm (tuky su, to je jasne, ale ziadny masaker).

denisocka
4. aug 2020

@sjuziv treba ísť za nejakou a normálne povedať, že či by ti dala odporúčanie zo zdr. hľadiska na redukčnu mammaplastiku. Pokiaľ máš migrény s aurou, problémy s krcnou chrbticou, tak by to malo byt od nej samozrejme. Normálny lekár pochopí a dá. Ideálne neurológ, vraj s ortopediou sa to ťažko schvaľuje.

bubato1
4. aug 2020

@sjuziv mna robil Fedeles starsi v Ba v oktobri .super praca .Co sa poistovne tyka najvacsiu sancu mas cez Doveru ak si vo vseobecnej to nemusis ani skusat .potrebujes odporucanie aspon od ortopeda ,vysetrenie sono prsnikov ,vysetrenie u endokrynologa aj neurologa ,ziadost zasiela operater .Ak budes mat vsetky vysetrenia hotove treba si zavolat na ambulanciu plastickej chirurgie v ruzinive a opytat sa kedy ordinuje dr Fedeles ,robi uz len na pol uvazku,ak si chces vybrat operatera tak sinpriprav 400€

bubato1
4. aug 2020

@bubato1 ja som mala 85 H teraz 80 B/C

denisocka
4. aug 2020

@bubato1 tiež spokojná? 😊

sjuziv
autor
5. aug 2020

@bubato1 dakujem za komplet infornacie, skusim aj ortopeda, snad bude ochotnejsi ako neurologicka.