Kde si dať urobiť zmenšenie pŕs hradené poisťovňou?
Dobrý večer, chcem sa Vás opýtať, či mi viete odporučiť kde vedia pekne zoperovať prsníky, čo hradí poisťovňa?
Ďakujem 😊
@maajushka ahoj, to je super, ze uz mas po tom, ja som zmenila poistovnu, mam union. Ale co sa chcem opytat, ako si to vsetko zacala vybavovat? Najskor k obvodnej a ona ta posle na neurologiu? Ja som vlastne na neurologiu chodila kvoli krcnej chrbtici a migrenam, takze zaznam tam uz mam 😋. A potom sa objednat na plasticku chir? Vedela by si mi dat kontakt na dr., resp. na oddelenie? Ja mam akurat polroka po ukonceni kojenia, tak snad by som uz mohla byt dobra adeltka 😊. Dakuje.
@adka2212
@sjuziv no ja mam bez implantatov, tie sa musia po 10 rokoch menit. Ja som uz nechcel. Poviem vam, pevne su dost 😀 bradavky symetricke. Nevyzaraju uplne prirodzene ten tvar je podla mna specificky. A ja som chodila na ortopédiu a ked uz som chxela zacat riesit, ortoped mi napisal odporucanie, a s tym som isla za plast. Chrirugom. Toho si uz musis najst sama. Ja som z po, vybrala som si nemocnicu saca kosice. A chirurg dr. Gajdos. Uplne super. Aj sa staral aj pekne vysvetloval 🙂 a on uz to riesil, papiere na poistovnu a dal mi termin a uz to slo. Ja som bola za nim v auguste, ale chxela som operaciu az na januar. Chladne mesiace sa vraj lepsie hoja rany a za mna to platilo.
Babyy, youtube je smrrrt 😀
@sjuziv @maajushka YouTube som nechcela pozerať ani pred 1. pôrodom 😁 neviem či sa odvážim to zapnúť 😅 vidím to tak, že budúci rok po lete to budem riešiť, nech tam mám pauzu po kojení. Ale zatiaľ mi to príde ako sci-fi, že by som si vedela normálne v obchode kúpiť podprdu, plavky a aj normálne oblečenie 😅🤦 podprdy objednávam z astratexu a každá stojí okolo 30€ 🤦 no katastrofa.... A to ja s tým ešte behávam. Rok po pôrode 1. dcéry som odbehla polmaratón (21km) a teraz po narodení malého som začala znovu behať 3 mesiace po pôrode. Ale teraz je to oveľa ťažšie ako predtým, lebo chudák kríže 😅🤦
@sjuziv 😅 ťažko s chlapmi 😂 a to chudnutie nie vždy pomôže.... Keď som robila bakalárske štátnice, tak som z toho bola taká vystresovaná, že som bola 6 dní do týždňa v posilke po 2-3 hodiny. Schudla som zo 68kg na 60kg, ale z pŕs ani gram 🤦 takže na to sa už spoliehať nebudem....
Baby, za 3 týždne idem na to. Tiež som si teraz z astratexu objednala podprdu 75G na svadbu, síce asi zbytočná investícia, ale ak všetko dobre dopadne, tak si ju necham ako pamiatku na moje Gečka. Už sa neviem dočkať. Dúfam, že nebudem mať práve vtedy menštruáciu, bo asi z operácie nič a to by ma dziglo načisto
@lucinkab no mne povedala, ze migreny nesuvisia s krcnou chrbticou..mna siel slak trafit. Musim ist asi skusit za inou, mozno bude mat iny nazor. Koperniecha som tiez pozerala, mlady sikovny, zaucal ho dr. Cerven v BB. Ja sa chystam za Fedelesom, ale najskor to potvrdenie do kelu 🙈 ja mam 80 G, niekedy 85G. Je to brutal toto nosit, a pritom nie som daka tucna 65kg, na 165 cm (tuky su, to je jasne, ale ziadny masaker).
@sjuziv treba ísť za nejakou a normálne povedať, že či by ti dala odporúčanie zo zdr. hľadiska na redukčnu mammaplastiku. Pokiaľ máš migrény s aurou, problémy s krcnou chrbticou, tak by to malo byt od nej samozrejme. Normálny lekár pochopí a dá. Ideálne neurológ, vraj s ortopediou sa to ťažko schvaľuje.
@sjuziv mna robil Fedeles starsi v Ba v oktobri .super praca .Co sa poistovne tyka najvacsiu sancu mas cez Doveru ak si vo vseobecnej to nemusis ani skusat .potrebujes odporucanie aspon od ortopeda ,vysetrenie sono prsnikov ,vysetrenie u endokrynologa aj neurologa ,ziadost zasiela operater .Ak budes mat vsetky vysetrenia hotove treba si zavolat na ambulanciu plastickej chirurgie v ruzinive a opytat sa kedy ordinuje dr Fedeles ,robi uz len na pol uvazku,ak si chces vybrat operatera tak sinpriprav 400€

@maajushka ďakujem tiež za všetky info, začínam mať nádej 😁 tiež mám prsia 80i a som po dvoch pôrodoch, ale ešte musím počkať, lebo malý má iba 4 mesiace a dokojila som pred 2 týždňami. Aspoň viem, že za kým mám potom ísť. A ešte sa chcem opýtať, že na akú veľkosť vám to zmenšili? Ďakujem 😊🌻