icon

Kde si dať urobiť zmenšenie pŕs hradené poisťovňou?

sjuziv
30. júl 2019

Dobrý večer, chcem sa Vás opýtať, či mi viete odporučiť kde vedia pekne zoperovať prsníky, čo hradí poisťovňa?
Ďakujem 😊

mooojko
26. jan 2022

ja cez dôveru, mala som 100I, a teraz po zmenšení mám 95C-D. Dr. Gajdoš Košice ma operoval a výborná práca

silvinka_c
9. feb 2022

@adka2212 ahoj možem ta poprosiť mail na pana doktora dakujem .

adka2212
9. feb 2022

@silvinka_c ahoj 🙂 poslala som ti v súkromnej správe 😉

jaruska74
11. feb 2022

@adka2212 pisala si mu mail oninti dali termin kedy prist ? Ako to tam funguje?

adka2212
11. feb 2022

@jaruska74 áno, napísala som mu email, že mám záujem o konzultáciu a dohodli sme sa na termíne.

jaruska74
11. feb 2022

@adka2212 mozem Ta poprosit tiez o mail na pana doktora Gajdoša, chcem to konecne zacat riesit 🙂

adka2212
12. feb 2022

@jaruska74 poslala som ti v súkromnej správe 😉

jaruska74
12. feb 2022

@adka2212 Dakujem

egazurova
19. mar 2022

Caute chcem sa opýtať kto bol u pana d.Gajdosa aka je tam cena na zmenšenie prs teraz? chcem vediet co ma asi caka a da sa to aj cez VšZP poistovnu?mam termin 10.6.v Ba.na konzultaciu.

ingridaterezka
19. mar 2022

@egazurova cena 2500-2800. Ja idem v máji.

mita236
19. mar 2022

Ahojte,pozerám,že máte veľké skúsenosti z tým, kade a ako chodiť,ak by som si chcela zmenšiť prsia. Ja mam odjakživa veľké. Mam 31 rokov,deti nemam a podprsenku 80K. Migrény a bolesti chrbta ani nehovorím ake a dnes tak pozerám,že tie moje by potrebovali ozaj úpravu, pretože to už je nesmierna tazoba na tej hrudi toto. Poisťovňu mam dôveru, ake s nou mate skúsenosti? Vopred Vam dakujem za rady

egazurova
20. mar 2022

@ingridaterezka a to uz idete na zakrok ci konzultaciu

mita236
20. mar 2022

@egazurova nejdem este ani na jedno a ani druhé. Začínam to riešiť, ale u ,,môjho,,ortopéda som nijako nepochodila....

mooojko
21. mar 2022

@mita236 pridaj sa do skupiny Silikonove prsia a tam sú aj zmenšenia, mám tam príspevok tiež

ingridaterezka
23. mar 2022

@egazurova Začiatkom mája idem na konzultáciu a koncom mája na zákrok. Už mám termín.

egazurova
23. mar 2022

@ingridaterezka ooooo to ja idem iba na konzultaciu tak drzim palce a napiste ako ste dopadli som zvedava

d296
29. mar 2022

@mooojko p.ť. Dôvera hradí v plnej výške alebo 50%? Ďakujem

egazurova
29. mar 2022

@d296 hmm ja mam zdravotnu poisťovňu ta asi nie ci ma niekto skúsenosť? Keby sa dalo zmenit hned idem kvoli tomu.

d296
29. mar 2022

@egazurova presla som z toho dôvodu zo VZP do Dôvery, ale zaujíma ma ci to plne hradia alebo len z časti

egazurova
31. mar 2022

@ingridaterezka Ahoj vcera som bola na konzultacii Envy clinic nedopadla som dobre vraj mam velke prsia bradavky by museli dvihnut viac hrozi embolia zrazeniny krvy atd a oni nemaju cliniku tak aby som bola sledovana dlhdie vraj mojom pripade je lepsia ist do Fakultnej v Martine ci Banskej Bistrici ale neviem ako sa tam dostat alebo kontaktovat ci netrafim zas na podobnu ckliniku a nebudu ma chcet nechapem jednemu maju tam fotky kocky co ma vedsie prsia ako ja a urobili jej to pekne tak nechapem .No odysla som sklamana este my aj termin posunuli a ja som sla 240 km.Och

ingridaterezka
1. apr 2022

@egazurova Ja idem do Košíc k Dr.Gajdošovi. On sa špecializuje na gigantomastiu - zmenšenie extrémne veľkých pŕs.

d296
1. apr 2022

@egazurova podla toho co pisete usudzujem ze sukromna klinika na ktorej ste boli nie je vybavena dostatocne na dlhsie pooperacne stavy a z hladiska eliminacie aj minimalneho rizika (co operacia najma velkych prs obnasa) vas odporucili na statne nemocnice kde hospitalizacia a pozorovanie stavu pod dozorom trvá viac ako 24 hodin po operacii.... odporucam stranku estheticon.sk kde ziskate viac informacii, recenzii, prehlad lekarov a pod.

jaruska74
1. apr 2022

@ingridaterezka kedy k nemu idete? Ja 4.5.

jaruska74
1. apr 2022

@egazurova och , tak to som zvedava co povedia mne

egazurova
2. apr 2022

@d296 Ano mate pravdu odporucili my fakultnu nemocnicu pre dlhšiu hospitalizáciu.

ingridaterezka
2. apr 2022

@jaruska74 ja 5.5. Dajte vedieť, čo ma čaká ;)

egazurova
5. apr 2022

@egazurova a teraz co som pisala na B.B.a este my neodpisali uz je tomu tyzden

mooojko
10. apr 2022

@d296 v plnej výške 🙂 platila som ubytovanie v súkromnej nemocnici v KE-Šaca a za výber operátera cca spolu 500 eur

mooojko
10. apr 2022

@ingridaterezka budete mega spokojná, ja som bola a som prešťastná, bola som v oktobri 🙂

markus239
10. apr 2022

Dobry den .. kosice presov poprad banska .. neviete odporucit niejakeho chirurga ktory zoperuje prsniky zmensenie .. pred rokom a pol som bola pri panovi gajdosovi zial vtedy mi to cez poistovnu nepreslo bola som vseobecna dobodli sme sa natom ze zmenim poistovnu a ideme do toho znovu .. zial ozvala som sa panovi gajdosovi a on povedal ze uz sa veci zmenili a nepracuje kde pracoval vredy .. ze je na envy klinike kde nepreplacaju poistenie cize zakrok v plnej sume .. co ma sklamalo a zial pytala som sa ci mi nevie niekoho odporucit no napisal ze v nikom nema spoľah .. tak idem po rady k vam ci nahodou nevietw o niekom kto robi dobru upravu prsnikov a vie to podat cez poistovnu . Dakujem