Kde si dať urobiť zmenšenie pŕs hradené poisťovňou?
Dobrý večer, chcem sa Vás opýtať, či mi viete odporučiť kde vedia pekne zoperovať prsníky, čo hradí poisťovňa?
Ďakujem 😊
@adka2212 ahoj možem ta poprosiť mail na pana doktora dakujem .
@silvinka_c ahoj 🙂 poslala som ti v súkromnej správe 😉
Caute chcem sa opýtať kto bol u pana d.Gajdosa aka je tam cena na zmenšenie prs teraz? chcem vediet co ma asi caka a da sa to aj cez VšZP poistovnu?mam termin 10.6.v Ba.na konzultaciu.
@egazurova cena 2500-2800. Ja idem v máji.
Ahojte,pozerám,že máte veľké skúsenosti z tým, kade a ako chodiť,ak by som si chcela zmenšiť prsia. Ja mam odjakživa veľké. Mam 31 rokov,deti nemam a podprsenku 80K. Migrény a bolesti chrbta ani nehovorím ake a dnes tak pozerám,že tie moje by potrebovali ozaj úpravu, pretože to už je nesmierna tazoba na tej hrudi toto. Poisťovňu mam dôveru, ake s nou mate skúsenosti? Vopred Vam dakujem za rady
@ingridaterezka a to uz idete na zakrok ci konzultaciu
@egazurova Začiatkom mája idem na konzultáciu a koncom mája na zákrok. Už mám termín.
@ingridaterezka ooooo to ja idem iba na konzultaciu tak drzim palce a napiste ako ste dopadli som zvedava
@ingridaterezka Ahoj vcera som bola na konzultacii Envy clinic nedopadla som dobre vraj mam velke prsia bradavky by museli dvihnut viac hrozi embolia zrazeniny krvy atd a oni nemaju cliniku tak aby som bola sledovana dlhdie vraj mojom pripade je lepsia ist do Fakultnej v Martine ci Banskej Bistrici ale neviem ako sa tam dostat alebo kontaktovat ci netrafim zas na podobnu ckliniku a nebudu ma chcet nechapem jednemu maju tam fotky kocky co ma vedsie prsia ako ja a urobili jej to pekne tak nechapem .No odysla som sklamana este my aj termin posunuli a ja som sla 240 km.Och
@egazurova Ja idem do Košíc k Dr.Gajdošovi. On sa špecializuje na gigantomastiu - zmenšenie extrémne veľkých pŕs.
@egazurova podla toho co pisete usudzujem ze sukromna klinika na ktorej ste boli nie je vybavena dostatocne na dlhsie pooperacne stavy a z hladiska eliminacie aj minimalneho rizika (co operacia najma velkych prs obnasa) vas odporucili na statne nemocnice kde hospitalizacia a pozorovanie stavu pod dozorom trvá viac ako 24 hodin po operacii.... odporucam stranku estheticon.sk kde ziskate viac informacii, recenzii, prehlad lekarov a pod.
@ingridaterezka kedy k nemu idete? Ja 4.5.
@jaruska74 ja 5.5. Dajte vedieť, čo ma čaká ;)
@ingridaterezka budete mega spokojná, ja som bola a som prešťastná, bola som v oktobri 🙂
Dobry den .. kosice presov poprad banska .. neviete odporucit niejakeho chirurga ktory zoperuje prsniky zmensenie .. pred rokom a pol som bola pri panovi gajdosovi zial vtedy mi to cez poistovnu nepreslo bola som vseobecna dobodli sme sa natom ze zmenim poistovnu a ideme do toho znovu .. zial ozvala som sa panovi gajdosovi a on povedal ze uz sa veci zmenili a nepracuje kde pracoval vredy .. ze je na envy klinike kde nepreplacaju poistenie cize zakrok v plnej sume .. co ma sklamalo a zial pytala som sa ci mi nevie niekoho odporucit no napisal ze v nikom nema spoľah .. tak idem po rady k vam ci nahodou nevietw o niekom kto robi dobru upravu prsnikov a vie to podat cez poistovnu . Dakujem

ja cez dôveru, mala som 100I, a teraz po zmenšení mám 95C-D. Dr. Gajdoš Košice ma operoval a výborná práca