icon

Kde získam potvrdenie o očkovaní?

leona1234
21. okt 2025

Ahojte, mám odporučenie očkovať sa na kovid a chrípku, dostáva sa o tom potvrdenie, alebo je to v systéme, že sa na to vie pozrieť lekar? Ďakujem.

anonym_c731b0
21. okt 2025

Budeš to mať zapísané v zdravotnej knižke na stránke https://www.npz.sk

leona1234
autor
21. okt 2025
@anonym_c731b0

Budeš to mať zapísané v zdravotnej knižke na stránke https://www.npz.sk

@anonym_c731b0 vie to teda pozrieť môj lekar, že áno ?

vevesh
21. okt 2025

Na slovensku nefunguju ockovacie preukazy?

anonym_c731b0
21. okt 2025
@leona1234

@anonym_c731b0 vie to teda pozrieť môj lekar, že áno ?

@leona1234 vie to pozrieť každý lekár, stačí mu vedieť tvoje rodné číslo

viestta
21. okt 2025
@vevesh

Na slovensku nefunguju ockovacie preukazy?

@vevesh pre deti ano, aj ked sa od nich uz upusta. Pre dospelych nie, zaznamy su v systeme

vevesh
21. okt 2025
@viestta

@vevesh pre deti ano, aj ked sa od nich uz upusta. Pre dospelych nie, zaznamy su v systeme

@viestta to je sice pekme, ale ako preukazes v zahranici pri cestovani ockovania? V nemecku ma kazdy papierovy medzinarodny ockovaci preukaz (je vo viacerych jazykoch) a plati na cely zivot...

viestta
21. okt 2025
@vevesh

@viestta to je sice pekme, ale ako preukazes v zahranici pri cestovani ockovania? V nemecku ma kazdy papierovy medzinarodny ockovaci preukaz (je vo viacerych jazykoch) a plati na cely zivot...

@vevesh ak potrebujes na cestovanie do zahranicia si das vystavit medzinarodny ockovaci preukaz. Ta skladacka, kde doktorka pise ockovanie deti aj tak nie je medzinarodne uznavany doklad.

vevesh
21. okt 2025
@viestta

@vevesh ak potrebujes na cestovanie do zahranicia si das vystavit medzinarodny ockovaci preukaz. Ta skladacka, kde doktorka pise ockovanie deti aj tak nie je medzinarodne uznavany doklad.

@viestta u nas mas uz od narodenia normalne medzinarodny ockovaci preukaz, ziadne "skladacky" ci zbytocne papiere. A lepia sa tam normalne sarze vakcin, ktorymi bol clovek zaockovany. 🤔

sara07
21. okt 2025
@vevesh

@viestta u nas mas uz od narodenia normalne medzinarodny ockovaci preukaz, ziadne "skladacky" ci zbytocne papiere. A lepia sa tam normalne sarze vakcin, ktorymi bol clovek zaockovany. 🤔

@vevesh lenže tu si na slovensku 😂 prečo by sme mali niečo robit inak čo funguje vonku
ten očkovaci preuzkaz je super, lebo ked ti tu stratia zaznam tak nemáš nič, respektivne prideš k mudr a karte máš jeden čisty papier 😂😍

sara07
21. okt 2025
@anonym_c731b0

@leona1234 vie to pozrieť každý lekár, stačí mu vedieť tvoje rodné číslo

@anonym_c731b0 len jeden jediny mudr mi povedal ja si to viem pozriet v systéme , zvyšok doneste komplet záznam .. možno je na tom niekto lepšie

letfenixa
21. okt 2025
@viestta

@viestta ani pre deti. Syn ho nemá. Tie nálepky z ockovacich látok lepia rovno do zdrav.zaznamu.