Kedy a čo jesť po vytrhnutí zubu?

15. sep 2022

Dnes poobede o tretej mi vytrhli dva zuby... Osmičku a hneď vedľa neho zub múdrosti... Už je večer a som hladná... Čo si môžem dať? Rohlík s maslom? Alebo nič a a radšej až zajtra? Nerobili mi to chirurgicky ale normálne. Ďakujem

eliska105
15. sep 2022

Ja som prvý deň veľa ľadovala a jedla som iba nie horúce kašovité jedlá… a snažila som sa jesť na deuhej strane.. napr tušim zemiaková kaša ovsená kaša a smoothie 🙂 3.deň som začala vyplachovať repíkom a 5.deň som jedla uz skoro všetko okrem pečiva a malých kuskov

loyda
15. sep 2022

Ja som jedla pár hodín po vytrhnuti detsku výživu, večer polievku a zemiakovú kašu s mäsom. Jedz na druhej strane, podla mňa sa už určite najedz.

alami
15. sep 2022

Trhali mi pred týždňom, Dr. mi povedala, že 4 - 5 hodín nejesť. Potom som si dala detskú výživu, neskôr polievku a potom už myslím aj chlieb, ale skrojila som si kôrku a jem doteraz na druhej strane všetko.

janka1011
15. sep 2022

Osmička je zub múdrosti ☺ A jesť môžeš čokoľvek aj hneď.

janetinka27
15. sep 2022

hovori sa, ze by sa nemalo jest nic mliecne, ale mne vtedy najviac chutili jogurty. jest mozes normalne,len jedz na drihej strane, aby si si neporusila tu orirodzenu "zátku" v zube .
osmicka = zub mudrosti, vedla je sedmicka