icon

Kedy dostanem menzes po skončení kojenia?

kralicica
29. apr 2011

Ahojte kočky. Som rok po pôrode. Takmer rok som plne dojčila (konkrétne okolo 11 mesiacov). To znamená, že už skoro 2 roky som nemala menzes (tehotenstvo plus dojčenie). Dojčiť som prestala pred 2 mesiacmi a menzes stále nikde. Je to normálne? Dokedy mám čakať a kedy z toho začať robiť "problém"? Mám ísť pre istotu na gynekológiu? Naposledy som bola po šestonedelí... 😒

Strana
z2
kathrin6
4. okt 2011

no baby, ale ani jedna ste si nevsimli, ze kralicica caka druhe babatko takze je to uz jasne preco menzes nedostala, ale suhlasim, ze u kazdeho je to individualne a nezalezi na tom ci koji alebo nie.

saranata
4. okt 2011

dojčím stále a menzes som dostala 3 mesiace po porode, a rovnako aj po prvom aj po druhom porode, staršiu som dojčila rok a pol , mladšiu ešte dojčím

svetlusa12
4. okt 2011

Ja som porodila v marci, ale kedze som mala tak malo mlieka, ze som vlastne nekojila, menzes som dostala v maji. Prvykrat bol dost silny,ale dalsie boli v pohode, bez bolesti a predlzuje sa mi stale cyklus.... pred tym som tiez mala predlzeny, ale teraz je to este viac badatelne 🙂 ...

bleelka
4. okt 2011

Prave som isla napisat moju skusenost, ale ako pozeram, podla pasu mas uz otazku preco to nechodilo, zodpovedanu 😉 takze si prvu mrchu ani nestihla dostat a otehotnela si, ze? Tak zelam bezproblemove tehotentvo a porod a vela radosti z deticiek... no a pre ostatne, ktore to zaujima, ja som dostala po 14,5 mesiaci od porodu, aj nadalej som kojila, ale zrejme menej, preto dosiel menzes, ze sa znizila frekvencia, resp. asi som v noci mala dlhsie pauzy ako 6 hodin... takze kojte co najviac a potom ked to obmedzite, dostanete a mozte mrchovat a kojit dalej 😀 😀 😀

glamorous55
28. sep 2020

https://fitshaker.sk/preco-by-vsetky-zeny-mali-... Možno Vám článok pomôže k pravidelnému cyklu ;)

Strana
z2