icon

Kedy je skutočne potrebná kolonoskopia?

6. máj 2025

to ze kolono je potrebna je jedna vec, ale pripravujem sa na vysetrenie a teda badatel net hned na mna vyskocil ake su rizika a ake to je nebezpecne a ze v dpistate staci vysetrit iba poslednu cast creva nakolko tam sa vyskutuje ked tak, najviac polypov.
dalej citam ze to je len farma biznis a ze ludia skor umieraju na nasledky vysetrenia.
takze vlastne fakt neviem, ci ist.
nemam ziadne nejake problemy vyrazneho charakteru, okutne krvacanie mam z hemeroidov a kolono mi rpbili 2020 a nic som tam nemala, presli mi len 50cm ale to je akurat ta cast nad konecnikom,
mam vobec ist?
(som tam poslala skor preventivne)
vlastne mam problem bolest criev obcas, tak na to je kolono potrebna?
da sa cez kolono zistit napriklad Hitka? alebo to zapalene crevo, zabudla som nazov....

uplne som v pomykove , viem ze som na tom uz bola, ale teraz ma caka narkoza.

:(

Strana
z2
autor
6. máj 2025
@napetra

Držím palce, v narkoze to bude bez problémov.

@napetra ja sa bojim aj tej narkozy, co ked...som uplny debil. budem sa rozpravat s lekarom

regsy
7. máj 2025

To si si teda vybrala riadnu stoku dezinformácií pokope 🫣 Riziko je pri každom vyšetrení, ale vždy prevážia pozitíva vyšetrenia.

autor
7. máj 2025
@regsy

To si si teda vybrala riadnu stoku dezinformácií pokope 🫣 Riziko je pri každom vyšetrení, ale vždy prevážia pozitíva vyšetrenia.

@regsy hned prvu chacha. hned prva na mna vybehol slabny konspiracny Badatel.👽

autor
7. máj 2025

slavny

marhulka13
7. máj 2025

Ja som bola tiež na kolono, dala som to bez akýchkoľvek oblbovakov a našťastie prešli celé črevo, kedy zistili abnormalitu na črevách.
Bádateľ je úplná stoka dezinformácii

autor
7. máj 2025
@marhulka13

Ja som bola tiež na kolono, dala som to bez akýchkoľvek oblbovakov a našťastie prešli celé črevo, kedy zistili abnormalitu na črevách.

@marhulka13 uplne by som blokovala tych dezinformatorov. jasne ze mam papier o rizikach od lekara no toto este viac ma vystrasilo moja chyba...

mk1111111111
7. máj 2025

Prosím Ťa, máš bolesti, treba nájsť príčinu. Bojíš sa, uspia Ťa. Môžeš byť rada, že sa sa Sk aj preventívne vyšetruje črevo, nie len, keď už je zle. Dezinformátorov vypni a nečítaj. Neboj, dobre bude

autor
7. máj 2025
@mk1111111111

Prosím Ťa, máš bolesti, treba nájsť príčinu. Bojíš sa, uspia Ťa. Môžeš byť rada, že sa sa Sk aj preventívne vyšetruje črevo, nie len, keď už je zle. Dezinformátorov vypni a nečítaj. Neboj, dobre bude

@mk1111111111 dakujem ti ❤

autor
7. máj 2025
@marhulka13

@marhulka13 niekedy ludia interner nemali a mam pocit ze bolo lepsie...:(

mikimausikova
8. máj 2025
@cacianka

Farma biznis s ľudia skôr umierajú na následky vyšetrenia ...
Už so videla hada cúvať, koňa grcať, žabu bicyklovať aké takúto sprostosť ešte nie.
Zvládol to môj svokor 80r. , ešte sa na mňa s vytrcenou ritou uškieral , odvtedy je 5rokov.
Prežila svokra a tisíce ľudí u nás v nemocnici a doteraz žijú.

@cacianka sú prípady keď kolonoskopia poškodila črevá. Je to možné aj keď je malá šanca.

mikimausikova
8. máj 2025

boli sprostý v tom máte pravdu.

autor
8. máj 2025
@mikimausikova

@cacianka sú prípady keď kolonoskopia poškodila črevá. Je to možné aj keď je malá šanca.

@mikimausikova ano su rizika a ano perforacia moze nastat ale to bol daky drbnuty odbornik

Strana
z2