Kedy môžem mať pohlavný styk po cisárskom reze?
Dobrý deň chcela by som sa opýtať som mesiac aj jeden ten po cisarskom reze kedy môžem mať pohlavný styk? Chcela by som s tým už začať ale mam radšej počkať do šestonedelia? Co si o tom myslite? Ďakujem
@jessica_123 tak to zavisi od teba, ako sa citis. ja som po cisarskom krvacala malo a ked to prestalo tak sme s manzelom sli na vec. sestonedelie este nebolo ukoncene. bolo to asi tak ako u teba, 4 tyzdne po porode. odporuca sa ale dat si pozor, naozaj dbat o to, aby sa nezaniesla nejaka infekcia, kedze to vsetko je cerstve, maternica tiez este nie je fit.
keby si bola rodila normalne a s nastrihom, ani na sex nepomyslis, mna bolel este dobrych 6 mesiacov, po sekcii to bolo aspon z tohto titulu super
4-5 tyzdnov po porode, ak sa citis fajn, nekrvacas, tak uz mozes.
Ja si myslim ze treba pockat,potom sestonedeli too bude ok.. 🙂 ved to vydrzis nie? 😂 na to mas to sestonedelie,aby sa telo vicistilo...ja osobne som sa citila uz ok po mesiaci ale bala som sa,ved je to predsa len operacia vnutro mas cerstvo site... a je Pravda,ze kazdy ma iny prach bolesti,a kazdy preziva vsetko inak..uvidis sama,vsak skus a opatrne 😂😅👍

To si dobra, ja som mesiac po cisarskom este ani otocit v posteli sa nevedela 😀 sestonedelie je na zahojenie sa akoby, ale moja kamoska to "dala" po 2 tyzdnoch od porodu, ale normalnom.