icon

Kedy sa v aplikácii ukáže posledný odber krvi?

Dnes o 15:16

Ahojte baby, co darujete krv. Bola som po dlllhej dobe darovat opat krv a chcem sa opytat, ze po akom case sa v apke ukaze ten posledny odber? V case ked som este pravidelne chodievala som mala len tu papierovu karticku kde mi ten odber zapisali na mieste aj so stemplom.. dikyy 🙂

Kedy sa v aplikácii ukáže posledný odber krvi?
enmery
Dnes o 15:17

@anonym_autor Do 24 hodín. Záleží koľko mali ľudí a ako to rýchlo nahodia do systému.

autor
Dnes o 15:31
@enmery

@anonym_autor Do 24 hodín. Záleží koľko mali ľudí a ako to rýchlo nahodia do systému.

@enmery aha takto bude asi viac,bola vianocna kvapka tak ludi bolo vela.. dakujem

la_dolce_vita
Dnes o 15:36

Inak ja mam stale aj tu papierovu legitimaciu.. a pomaly 30 odberov. U nas to stale akceptuju.

autor
Dnes o 16:07
@la_dolce_vita

Inak ja mam stale aj tu papierovu legitimaciu.. a pomaly 30 odberov. U nas to stale akceptuju.

@la_dolce_vita aj tu ale videla som ze uz to ludom teraz aj brali,samozrejme s tym ze ci im staci aplikacia.. vacsinou povedali ze ano.. nie kazdy je na apky..

sisi4
Dnes o 16:12

Ja mam presne tak isto, ako je spominane vyssie - aj papierovu formu (rada si to pozriem), ale aj v aplikacii

mondolina
Dnes o 16:12

Max. 2 dni

katkaseiner
Dnes o 16:37

obcas to par dni trva, tiez to nevidim hned v ten den, niekedy az par dni po... mozno maju vela roboty, viac dovoleniek, tak to nahodia o par dni