Kedy si mám dať vybrať titánovú platňu a skrutky z ruky?
zdravim. mal som triestivu zlomininu vretennej kosti kde mi museli dat 6 skrutiek a titan platnu. neviete po akej dobe sa vyberaju? mam zlu hybnost v zapasti..citim ten kov a sem tam drobna bolest..operovali ma 9/2019
Taketo zalezitosti treba konzultovat s lekarom. Ked ti tu nejaky laik poradi, ze chod si to uz vybrat, tak pojdes, lebo to dakto povedal na mk? Pripadne prelustruj clanky na intwrnete.
@krutilas ale no tak, termín na vybratie si určite dostal po operácii, resp. na prvej kontrole po operácii... syn mal zlomenú ruku minulý rok (len zavedené drôty pri dislokovanej zlomenine) a bol presne informovaný, že mu ich vyberú po 3 mesiacoch, presný termín si dohodol telefonicky
@krutilas manžel mal zlomeninu ramennej kosti. Dali mu titanovu tyč a 4 skrutky po roku si to mohol dať vybrať. Zatial si to nechal. Takisto ma trochu obmedzenu hybnosť v ramennom klbe ale funkčnosti mu to zatial neprekaža takže nedal vyberať. Ale urcite konzultovat s lekarom ku ktoremu ste chodili na kontrolu respektíve, kt. Vas operoval.
@krutilas dobry den, aj vam tu platnu vybrali? Som tiez po operacii tiestivej zlomeniny zapastia a dr mi povedal, ze titanova platna tam zostane naveky, nevybera sa.

@krutilas to by si mal asi konzultovať s lekárom ktorý tá operoval. Ten to asi lepšie zhodnotí ako my tu