Kedy zaberie Isoprinosine?
Ahojte chcela by som sa opýtať na skúsenosť kedy vám tento liek zabral ? Ja som bola opakovane nemocná minuly týždeň v utorok som šla k obvodnej nasadila mi tento liek nakoľko som mala boľavé hrdlo/silnú nádchu bolesť hlavy a zvýšenú teplotu… k tomu mi dala kalobu na boľavé hrdlo plus kvapky ATB do nosa…zajtra budem mat isoprinosine douzivani 🙂 3 krát denne 2 tabletky čiže 6 tab denne…zdalo sa mi že aj zaberal nebola som už toľko chorá ani nos som nemala toľko upchatý len bolesť hlavy ostala a jednu dierku v nose mám stále upchatu dokonca sa mi 2 dni spat urobil herpes na perách jeden hore a jeden dole už mám fakt pocit že nemám žiadnu imunitu cely mesiac v kuse chorá…doktorka povedala že keď nezaberie dá mi antibiotiká ktorých som tiež dosť užívala 2 naraz na ranku na maternici a potom ďalšie keď som bola chorá :/ už mám strach že nemám žiadnu imunitu a nedostanem sa s toho
Isoprinosine nie je zázrak, iba podpora imunity. Čakať, kedy "zaberie" sa nedá.
@drake122 bohužiaľ nezabral
@unicornlady ja už som taká nemocná že nevladzem fakt mna to nebaví zajtra zájdem k obvod lekárovi nech dá antibiotiká pokial ani tie nepomôžu už neviem

Isoprisone ale nie je vyslovene liečivo, on pomáha v tom, že ti viac naštartuje imunitu, nezabíja bacile ani nič také.
Dokúp si probiotiká, keď si užívala predtým antibiotiká, možno je celkovo tvoje telo oslabené. A probiotiká ti tiež takisto podporia imunitu, ako sa hovorí, základ imunity je v črevách 🙂