Kedy zaberú lieky na tlak?
Ahojte keď sa začnú brať lieky na tlak tak hneď zaberú, alebo treba nejaký čas. Ďakujem
Záleží ako ktoré. Niektore fungujú tak, že sa na ne treba dlhodobo nastaviť. A potom su aj take, ktore záberu hneď - napr. Tensiomin.
Ono, tieto lieky na hypertenziu by mali fungovať tak,že ten tlak aj monitorujú - čiže by ho mali nielen znižovať, ale udržiavať v optike.
Nemáte takú skúsenosť s liekom na tlak že vám nezapasoval?ja beriem bigital a mám pocit že mi nerobí dobre.som stále unavená,bez energie , často mi je zle a točí sa mi hlava.tlak mám dobrý 110-130/70.takze nie s toho mi je zle že by som mala vysoký tlak.ja si myslím že nejake vedľajšie účinky lieku.
Janula2511 ako sa vyvíja Vás problém s nežiaducimi účinkami lieku? Ja som v tej istej situácii, preto som musela lieky na vysoký tlak vysadiť. Napriek tomu už cca 10 dní mám závrat a čakám, kedy vymizne. Máte nejaké info ohľadne nežiadúcich účinkov lieku od Vášho lekára? Ďakujem za info a prajem pevné zdravie
@iris1303 brala som bigital . riešila som tento stav s obvodnov.zmenila mi na nebilet.že je slabší.ale tak isto mám tie stavy.takze to nebude z lieku na tlak.ale možno psychika a krčna chrbtica.a môžem sa spýtam ty čo máš ? aký problém?
Závraty...internistka mi odporučila vyšetrenie krčných ciev, tak uvidím...1. 3. mám termín vyšetrenia. Ale v podstate závraty som začala pociťovať po cca 5 - 6 týždňoch užívania nového lieku na vysoký tlak. Tak uvidím, čo cievny zistí.
Užívala som MOXOSTAD 3 mg
Dobry den, vedlajsie ucinky ste nemala? Mna bolia nohy . Dakujem

@aadaa66 treba im určitý čas , kým dosiahnu svoju hladinu .