icon

Klaustrofóbia a magnetická rezonancia

ani2
9. máj 2013

ahojte. je tu niekto kto prekonal vysetrenie mr a ma klaustrofobiu? ja ju mam strasnu (len pozerela som fotky ako sa robi, a normalne som musela ist chvilu na vzduch) , som objednana na mr zapastia zaciatkom juna a velmi intenzivne uvazujem,ze ju zrusim. ak je tu niekto taky, mozete mi poradit ako ste si pomohli? dakujem

Strana
z2
nellita
26. apr 2025
@klaudinkax

@nellita zdravím
Neviem či sa vám ešte po rokoch dopíšem len sa chcem spýtať
Píšete že ste boli na mr prsníkov
Ja mám ísť tiež a povedali že sa leží na bruchu
Bolo to tak?

@klaudinkax ano bolo to tak,lezala som na bruchu a prsniky som mala v takom specialnom nadstavci,samozrejme naha len taky tenky zeleny plast

klaudinkax
27. apr 2025
@nellita

@klaudinkax ano bolo to tak,lezala som na bruchu a prsniky som mala v takom specialnom nadstavci,samozrejme naha len taky tenky zeleny plast

@nellita presne tak mám ísť aj ja
A dalo sa to zvládnuť ? Lebo bola som už na mr a bola som na chrbte a zasunuli vas nohami alebo hlavou ?? 🤦🏻‍♀️😀🫶🏻 veľmi sa toho bojím že ako to dám a že ako hlboko ma tam dajú 🤦🏻‍♀️

nellita
27. apr 2025
@klaudinkax

@nellita presne tak mám ísť aj ja
A dalo sa to zvládnuť ? Lebo bola som už na mr a bola som na chrbte a zasunuli vas nohami alebo hlavou ?? 🤦🏻‍♀️😀🫶🏻 veľmi sa toho bojím že ako to dám a že ako hlboko ma tam dajú 🤦🏻‍♀️

@klaudinkax hlavou ma zasunuli a sluchadla dali, obcas to holo neprijemne, nemozete sa ani pohnut aby boli vysledky,cize lezat bez pohnutia a pozerat na bielu zem je dosť nanahave a este k tomu je vam zima

klaudinkax
27. apr 2025
@nellita

@klaudinkax hlavou ma zasunuli a sluchadla dali, obcas to holo neprijemne, nemozete sa ani pohnut aby boli vysledky,cize lezat bez pohnutia a pozerat na bielu zem je dosť nanahave a este k tomu je vam zima

@nellita no to ma teda čaká zazitok 🤦🏻‍♀️ myslím že ale dovolia legíny keď neobsahujú kov
Snáď bude lepšie keď budem mať zavreté oči no som veľmi zvedavá
Koľko cca 20m ste tam boli?

nellita
28. apr 2025
@klaudinkax

@nellita no to ma teda čaká zazitok 🤦🏻‍♀️ myslím že ale dovolia legíny keď neobsahujú kov

@klaudinkax asi ano 20 min, bolo to dlho,nepamatam si presne,drzim palce

mk1111111111
29. apr 2025
@klaudinkax

@klaudinkax leginy bez kovovych casti mozu byt. Ja som mala teplaky a tielko. Cas zavisi od toho, co budu robit. Ja som bola tiez cca 20 min.

Strana
z2