icon

Klepanie tela pri strese

16. apr 2025

Dievčatá poraďte na koho sa obrátiť alebo ako riešiť...
Som stresman. Ako náhle sa dostanem do stresujúcej situácie tak sa mi začnú klepať ruky, nohy, celé telo. Nie je to len môj vnútorný pocit, ale všetci to vidia a poukazujú na to čo ma stresuje ešte viac.
Napríklad dnes ma zastavili policajti, vedela som, že je všetko v poriadku a aj bolo, ale nebola som schopná podať policajtovi ani doklady, pri fúkačke som nevedela ani zasunúť náustok do prístroja čo sa mi tak klepali ruky.
Alebo mám prácu v ktorej raz za čas niekoho musím preškoliť, hlas mám neprirodzený, šklbe mi kútikom úst keď sa mám postaviť v miestnosti plnej ľudí.
Pritom nie som žiadny introvert, stretávam sa s veľa ľuďmi, som aktívna, všade ma je, ale ako náhle "všetky oči na mňa" tak sa zosypem.
Už som rozmýšľala nad nejakým odblokom alebo...neviem.

guudy
16. apr 2025

Psycholog. Jednoznacne

januska12323
16. apr 2025

Čudujem sa, že ťa takto nechali šoférovať. Však môžeš spôsobiť ľahko nehodu. Vyhľadaj pomoc.

diewcatqoo
16. apr 2025

Mne sa to tiez stava. Aj ked teda mna uz nerozhodi hocico, ale ked nahodou nieco ano, tak sa klepem jak osika. Naposledy ked sa mi babatko dusilo tak, ze sme ho museli rozdychavat... klepala som sa cely den potom este.

bisan
16. apr 2025

Treba si dat skontrolovat stitnu zlazu. Ludia, ktori maju neliecenu tyreotoxikozu, byvaju posielani k psychologom/psychiatrom aj kvoli tomu, co popisujes.

michaeladzurin
16. apr 2025

@autorka tiež mam ten istý problém a neviem vôbec co s tým robiť