Kokosový olej a bielenie zubov
Ahojte žienky, skúšali ste už bieliť zuby kokosovým olejom? Chcela by som vedieť či naozaj dokáže vybieliť zuby. Za vaše názory ďakujem 😉
tak ty si teda sikovnejsia ako ja erika🙂 este som si ho nestihla objednat ale uz vsetky informacie ohladom neho mam pozistovane🙂 super maju spracovanu webovu stranku, pekne tam maju vsetko vysvetlene👍 a zaujala ma celkom aj ta bambusova zubna kefka. tu si si asi neobjednavala, ze?
O tejto praktike bielenia zubov som vela toho pocula. Samozrejme boli aj dobre ale aj menej dobre skusenosti napisane a preto som sa rozhodla, ze sama tento produkt vyskusam a tak som si ho objednala. Fotku, ktoru som vam sem pridala je uplne z prveho dna a potom pridam aj po ukonceni kury. Tesim sa uz na vysledok a verim, ze Brilliant COCO mi zubky vybieli. A este posledna vec, ktoru vam napisem je to, ze tento produkt som si vybrala prave preto, lebo ho mozu aj dojciace zeny a ja este kojim.
@beatik3 Pekne vysvetlene a pekne spracovanie webstranky neznamenaju ucinok produktu... Slubov sa da popisat akokolvek vela na akejkolvek pekne spracovanej webstranke... Bambusovu kefku neodporucam, je to zbytocne naletenie na marketingove lakadlo bez nejakeho vacsieho zmyslu. Ak chcete zubnu kefku, tak laserovo zabrusene stetinky od Curaproxu alebo Swissdent, alebo pripadne sonické elektricke zubne kefky, s ktorymi sa ale treba naucit cistit zuby. Kedy uz ludia prestanu kupovat to, co sa im núka v reklame alebo na instagrame a zacnu robit rozumne volby pri svojich nakupoch? Vid hned tento dalsi prispevok nizsie, kde pani robi reklamu tejto nezmyselneho hluposti z madarska s peknym zelenobielym obalom 😅
@frota3 Olej si na zuby moze dat samozrejme hocikto, aj kojace aj chore zeny, aj proste ktokolvek, pretoze je to len obycajny olej, ktory nema na belost zubov absolutne ziadny vplyv... ak chcete moj nazor, alebo nazor vsetkych zubarov a kolegov dent.hygienikov nejako vyvratit, poprosim Vas o link na studie alebo vyskumy, ktore toto vyvracaju, dakujem... Ludia, to Vam fakt staci urobit pekny web, pekny obal a trochu reklamu a fejkovych instagramovych recenzii s obdarovanymi blogerkami a fitnesakmi a kupujete hned bez rozmyslania?
Osobnu skusenost sice s olejom nemam. Ale v okoli mam vela bab, aj kamosiek, co skusali a teda si pochvalovali. Vraj olej posobi aj antibakterialne a tiez chrani zuby pred zubnym kazom.
@pukavica Ale to je nezmysel, taketo kecy. Ze v okoli poznam mnoho bab bla bla... Olej posobi antibakterialne, to ano, lenze to nema s bielenim zubov absolutne nic spolocne, toto su jasne fakty, treba sa spytat inej zubarky alebo dent.hygienicky ak vam nestaci co som tu uz niekolkokrat napisala ja...A pred zubnym kazom V ZIADNOM PRIPADE KOKOSOVY ANI INY OLEJ NECHRANI :D toto Vam ako preboha vobec napadlo? :D ak si budete cistit zuby len kokosovym olejom a vykaslete sa na fluoridy, ktore po 2.sv.vojne zastavili epidemiu zubneho kazu, tak skoncite s pokazenymi zubami u zubara na plombovani...
Som rada, ze si mi odpisala @lucpro1. Verim, ze tiez bude vysledok stat za to a moze si pisat kto chce, co chce, ja som presvedcena o tom, ze i takyto obycajny olej bieli zuby.
Vobec som si nic nekupila bez rozmyslania @ivanatim! Viac sa nebudem vyjadrovat, lebo vidim, ze s tebou by som sa aj tak nenahadala a nemam ani chut sa na takomto webe s niekym dotahovat. Kupila som si ten produkt, lebo som chcela a hotovo!
Aj to je pravda @pukavica😉
@frota3 Mala si pravdu v tomto, co si pisala, objednala som si uz. A rovno ten sest tyzdnovy kurz aj s darcekom, tak sa tesim uz kedy mi to dojde 😝😍
Ved prave to, ze mam v okoli ludi, co maju skusenost, keby som nemala tak asi viac budem spekulovat ale takto myslim, ze nemam dovod 😝
@eri444 nazory odbornikov mas spisane napriklad aj v tomto clanku: https://bieliace-pasiky.com/blog/bielenie-zubov...
Ale najdu sa aj inde a verim, ze zubarka ti to uz jasne vysvetlila 🙂
@eri444 Bambusova kefka 👎 boze moj, dalsia sprostost a oblb na naivnych ludi, ktori uveria vsetkemu. Kefka nema byt bambusova. Ma byt sonická alebo manualna s laserovo zabrusenymi stetinkami. Ale super, lebo je to darcek zadarmo, nie? Nevadi, ze predajca si ten brak nechal vyrobit cez cinsku alibabu za 10 centov za kus: https://www.alibaba.com/trade/search?fsb=y&Inde...
Ludia akoze sorry, ale vy ste poniektori taki jednoduchi a tak lahko manipulovatelni. Nieco je jednoduche, ma pekny obal, k tomu s nepouzitelnym a nezmyselnym darcekom zadarmo a kupujete hned aj ked to je 50eurovy predrazeny nezmysel, ktory by vam kazdy zubar hned zatrhol ako vyhodene peniaze, za ktore ste si mohli kupit nieco uzitocnejsie alebo dosporit par eur a bielit zuby tak ako sa maju bielit a nie olejcekmi, ktore ich nemaju ako bielit.
@ivanatim to je tvoj názor. Podľa mňa je bambusová kefka úplne v pohode a predstav si, že som sa o nej rozprávala aj s mojou zubárkou a povedala, že ju kľudne môžem používať. A nechápem, prečo tu ľudí urážaš, že sú jednoduchí. Veď keď raz majú na to peniaze, tak si môžu kúpiť čokoľvek. Je to predsa ich vec! Ani my tebe nerozkazujeme, čo si máš kúpiť a čo nie. Je to každého osobná vec a ja nemám rada, keď sa niekto takto stará do druhých ľudí.
ahoj ja odporucam zajst do https://dentalbrothers.sk/
@eri444 ved ano, mozes, ale naco je to dobre? neverim, zeby ti zubarka povedala, ze nejaka marketingove cinska bambusova kefka je lepsia ako laserovo zabrusene curaprox ci swisdent, alebo kvalitna sonická zubna kefka. Ak ano, potom vymen urychlene zubarku.
Jasne, ze si mozes kupit co chces, ale naco to tu pchas do hlav inym ludom??? za to, ze to ma pekny obal a vysoku cenu, este neznamena, ze je to kvalitne a prospesne... minule som bola v DMku a ked som videla ten regal s tymi vsetkymi klamlivymi produktami ako je tento brilliant coco, alebo iWhite, totalny podvod, alebo ine podobne nezmyselne marketingove znacky, len som zalamovala rukami co ludia nekupia len pre pekny obal... na obaloch take nezmysly ako "bez fluorifu", s "kokosovym olejom" a podobne...akoby to bolo dobre...pritom je to presne naopak..
Baby, ktore ste si kupili tue bieliace vyribky na zuby, noze dajte recenzie prosim. Aj foto pred a po potesi 🙂
@uglybetty1234 je tu tých produktov viacej spomenutých, no ja mám doma zubnú pastu od brilliant coco a vyhovuje mi. nekúpila som si ju len preto, že biely zuby ale aj kvôli tomu, že je čisto prírodná a nie je vôbec testovaná na zvieratkách, to ma veľmi oslovilo. tým pádom nemám ani žiadnu fotku, lebo som to nepokladala za dôležité si fotiť zuby pred a po. no pasta mi veľmi vyhovuje a budem si ju stále kupovať🙂

@flofli vidíš, to máš pravdu, to by som mohla spraviť😉🙂 A aj spravím, idem si ich odfotiť😀